A tábor

Élet a Van der Linde bandában

Arthur Morgan

Bemutatkozik a játék főhőse

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Fegyverek

Párbajra fel!


Cikkek /

Red Dead Redemption 2 - Multiplayer

Ez a cikkünk még a Red Dead Online bejelentése előtt készült, és hamarosan frissítjük az új információkkal! :)

A Red Dead Redemption 2 nem csak egy nagyszerű és izgalmas sztorival, de egy élménydús multiplayerrel is kecsegtet. Bár a többjátékos módról valószínűleg csak a megjelenés előtti utolsó hónapokban kapunk majd részletes infót, néhány hír és leírás már most is szolgál némi információval.

Hogy az RDR2 a GTA Online-hoz hasonló kaliberű multiplayer módot kap-e, még csak találgatni lehet, de a legtöbb jel arra utal, hogy hasonló szabad, belakható világ vár majd minket a vadnyugaton is.

Egyrészt a Rockstar Games bejegyezte a reddead.online és a reddeadonline.com webcímet, másrészt a játék Ultimate Edition kiadása számos olyan multiplayer extrát ad, ami csak egy dinamikus, folyamatosan élő multiplayer világban nyer értelmet. Ilyen például a "Survival Camp Theme" tábor téma, ami egyértelműen egy kialakítható online banda rejtekhelyre utal.

Biztosan lesz szinteződés, és szintén az Ultimate Edition csomag tartalmának leírásából tudjuk, hogy legalább 25 szint lesz, de a kontextusból ítélve ennél jóval tovább lehet majd fejlődni úgy, hogy jutalmak is párosuljanak az előrehaladáshoz. A karakter öltözéke szintén változtatható lesz, elérhetőek lesznek különféle lovak és nyergek.

Még a Red Dead Redemption 2-kor eldicsekedett a Sony, hogy "lesznek online tartalmak a Red Dead Redemption 2 világában", melyek időlegesen csak PlayStation 4-en lesznek elérhetőek. A megfogalmazás ugyancsak erősen arra utal, hogy a multiplayerben is belakhatjuk majd a játékteret.

Ami biztos, hogy egy Double-Action Revolver nevű fegyvert akár most feloldhatunk az RDR2 többjátékos módjában is, ha teljesítünk egy kapcsolódó kihívást a GTA Online-ban.

Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők A tábor Élővilág Tevékenységek Lovaglás Vadászat és horgászat Fegyverek Multiplayer Előrendelhető kiadások Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások