100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás


Cikkek /

Red Dead Redemption 2 - Fegyverek

Nem válhat belőlünk vérbeli bandita, ha nem gyakoroljuk gondosan a pisztolyforgatást. Már az első két Red Dead játék is mutatós repertoárt sorakoztott fel korhű fegyverekből, használhattunk pisztolyokat, revolvereket, különböző puskákat és eldobható fegyvereket, viszont az RDR2-ben mindez – a Rockstar Games jàtékok történetében először – íjjal is kiegészül.

Utóbbi nem csak egy egyszerű, csendes gyilokszerszám, amivel taktikázhatunk majd egy-egy feladat során, de nagyban megújítja a visszatérő vadászatot is, ami nem csak a zsákmányejtés metódusában hoz újdonságot, de lehetővé teszi, hogy a választott fegyvertől függően különböző minőgésű legyen a gondos munkával megszerzett hús, melyet el is adhatunk jó pénzért egy közeli hentesnek.

A fegyverhasználatról és a kapcsolódó mechanizmusokról még kevés részlet ismert. Annyi már biztos, hogy a célzás nagyon hasonlít majd a GTA játékokból ismert formához, de lesz benne néhány újabb irányítási mechanizmus. A fegyverek fejleszthetőek lesznek, és a kontrollerek analóg karjához kellemesen passzoló köralakú fegyverválasztó – melyet a Rockstar először az első Redemption játékban használt – visszatér.

Az eddig megjelent képek, videók, cikkek és leírások alapján a következő fegyverekkel biztosan találkozunk majd a játékban. A cikkben ezek valódi nevét tüntettük fel, ami a játékban esetlegesen eltérhet. A korábbi Red Dead játékban változóan voltak valós és fiktív fegyver nevek.

 

Pisztolyok és revolverek

Single Action Army Smith & Wesson Schofield Model 3 Double Action Revolver*
(
Colt New Army & Navy)

 

(Nincs kép)

  

   
Volcanic Pistol **    

Karabélyok

Carcano M91/38 Krag-Jørgensen Rifle Spencer Model 1860 Carbine

(Nincs kép)

 
 Henry 1860 Lancaster Varmint Rifle**  

Puskák

Double Barrel Shotgun Pump Action Shotgun**
(
Winchester Model 1897)
Sawed Off Shotgun

Egyéb fegyverek és eszközök

Íj (Bow) Dinamit Lasszó
   
Stone Hatchet (Kőfejsze)*    

* A fegyver ingyenes lesz a multiplayerben azoknak, akik a GTA Online-ban megszerezték.
** A fegyver ingyenes a sztori módban a Special Editiont előrendelőknek, valamint a sztori módban és multiplayerben az Ultimate Edition előrendelőknek.

Érdemes visszanézned, mert ez a cikkünk folyamatosan frissül az új képek, trailerek és magazin előzetesek információi alapján.

RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások