Hozzászólás
Szerző: MasterP » 2011. 09. 18. 19:22
Szerintem itt több dolog lehetséges helyszínként (rövidítve írok de tudni fogjátok):
-GTA 1 3 részből állt: LC, SA, VC
ezt ők felosztották és külön külön kiadták őket >> GTA 3, GTA VC, GTA SA, GTA 4, stb... GTA 1 ismételt helyszínei szerintem kilőve GTA V esetén
-GTA London: nem hiszem, hogy az ellenkező közlekedés miatt megcsinálnák 3D-re. Kilőve
-GTA 2 Anywhere City: szintén 3 részből áll, igaz se a neve se a 3 rész neve nem sokat mondó, de hátha most ez a 3 rész jön felosztásra akárcsak a GTA 1 esetében, úgy most jönne a GTA 2
-------------------------------------
A másik lehetőség, hogy most sorba mennek:
GTA 3 felújítva >> GTA 4
lehet, hogy akkor most a Vice City következne? Talán azért zárnám ki mert kicsi a város, bár ha ezt is megcsinálnák nagyba mint a 4-et akk szerintem nem kizárt. A San Andreas meg "nem olyan rég" jelent meg.
------------------------------------
Szerintem ide már a GTA 2 helyszíneit kellene felújítani, ugyanis csak a GTA 1 helyszíneit már rengetegszer felhasználták és nem akarom kimondani, de így már nem fognak tudni újat mutatni helyszínként, ami már kicsit unott lesz.
-Magyarul Liberty City már nagyon sok, Vice City San Adnreas és a GTA 2 helyszínei az esélyesek szerintem. (Bár már jólesne egy vadiúj kitalált sziget)
GTA 1 era: LC, SA, VC
GTA 3 era: LC, VC, SA
GTA 4 era: LC, VC?, SA? ez itt a kérdés
GTA 2 gyanúsan kimaradt... A London érthető, hogy miért
Ha tényleg nem lesz több visszatérő város akkor elhihető.
-LC: le van zárva a 2 kieggel "The End" felirattal
-VC: ütős fejezettel le van zárva+stories
-SA: le van zárva. Viszont csak Videóvan(!) ami hírek szerint később jelent meg kárpótlásképp amiért nem tudták kézi konzolra megcsinálni Storiesként helyhiány miatt.
Viszont fizikailag (játékilag) nem lett lezárva. Bár lehet úgy vannak vele, hogy introként lezárták, nem bolygatják többet. Na meg mire azt a nagy területet felújítanák...
De ha nem térnek vissza a régi városok, akkor itt jöhet szóba a GTA 2.
Sőt, most esik le. Na miért is húzódhat ennyire a GTA 5? Mi játszódik 2013ban? Persze, hogy a GTA 2. Szóval ez a 2 érv az, hogy most ez jön.
1: hogy nem jön ki több előző 3D-s rész
2: 2013 mindjárt itt van. a GTA 2 is akkor játszódik. Megcsinálhatják azt is, hogy 2012 végén adják ki, amit már úgy is 2013-nak veszik.
----------------------
Az, hogy nem lesz több előző rész, arra utalhat az egyik Easter Eggs a GTA 4-ből amikor is az egyik falon az eddigi főszereplők nevei találhatóak egy RIP felirattal. De akkor mi az a sok utalás a Vice City-re?