Arminho: amit linkeltél zene,az már igazi rapnóta. Mondjuk én hallgatok Mr.Bustát meg sok más magyar rappert is,de az tény,hogy egyik sem ér fel arra a szintre,amit pl. 2pac vagy Eminem képvisel. Bár megkockáztatom,hogy a "magyar Eminem" vagyis Sub Bass Monster vagy a Barbárfivérek igenis megállják a helyüket a magyar rap/hip-hop műfajban,mert azok nem elcseszett fos zenéket csinálnak. Sub Bass Monster hangja nagyjából hasonlít Eminemére és ezért is szeretem nagyon. A Barbárfivérek meg egyedi stílust képviselnek,azzal hogy egyikőjük nagyon brutális mély hanggal rendelkezik. Ez megszínesíti az egész zenéjüket.
De ezt a két magyar előadót leszámítva nem igazán lehet kiemelni senkit a hazai választékból. Külföldről azért több tehetségre lehet felfigyelni: Eminem,2pac,Eazy-e,50 Cent,Dr.Dre és még sorolhatnám. Snoop Dogg-ot már nem sorolnám ide,mert ő még 6-7 éve csinált jó zenéket,azóta "túl sok füvet szívott" vagy nem tudom,de Snoop Lionként meg a 2007-2008-as Snoop Doggként már szar zenéket készített.
A pop előadók meg siralmasak itthon is és külföldön is. Manapság már a Justin Bieber-féle gagyi zenéket szeretik,ami valójában nem zene,csak nyávogás. A Pop zene az Michael Jackson halálával megszűnt létezni szerintem. Elég meghallgatni pl. a Vice Cityben található Billie Jean c. számát és máris érezni rajta,hogy ő bizony tudja mi a pop zene.
Ennyi a véleményem a két műfajról nagyjából.
dani 1. kérdésére a válaszom pedig: videójátékot úzöm inkább,mert nem nagyon TV-zek.
2.kérdésre: kinézetre Beyoncé-t mondanám. A zenéjüket meg nem hallgatom.