Hozzászólás
Szerző: DereX » 2013. 09. 14. 10:03
Egyetlen játékról hallottam csak ami gondolt azokra a játékosokra akik torrenten fogják beszerezni, így sunyiba kiadtak egy torrentes verziót amit felraktak pár nagyobb oldalra és már töltötte is a nép. Persze 2-3 óra játékidő után nem tudtál továbblépni, szinte mindig becsődölt a vállalat. Azután ez kiderült és mára már az eredeti játék is felkerült torrentre. De jó poén volt. Game Dev Tycoon a játék neve egyébként.
Viszont a cég ami ezt a játékot készítette nekik ez volt az első, sőt állítólag pár ember készítette az egészet. Nem hinném, hogy a R* ilyenekre gondolna, hogy torrentes verzió. Inkább bele adnak mindent a játékba, minthogy direkt kiadjanak egy silányabb torrentes verziót.
Én már a 2. trailerben láttam, hogy itt a törés az nem olyan mint amit elvárnánk, valamint még nem igazán láttam olyan játékot ahol az összes játékban fellelhető bokornál megcsinálták volna azt az animációt amit itt sok ember szeretne. Valószínűleg minden mozzanatot akkor generál a játék amikor úgy érzi. Pl GTA IV-ben, hogy kiestél a szélvédőn, azt ha jól tudom akkor generálja ki a játék. Látszott is rajta, mert rengeteg olyan szituációban volt részem, amiben ki kellett volna esnie Nikonak, de nem esett. Ez szerintem még eléggé gyerekcipőben járhat.
Ettől függetlenül én majd fogok vele játszani. Én a GTA-t sose a grafikája miatt, hanem inkább a története miatt, meg a kis szabadságérzés miatt szeretem annyira. Nekem elsiklik a szemem ilyenek mellett.