Nekem is eszembe jutott ez már és teljesen egyetértek. Ha most nem lesz semmi, akkor szerintem már csak a konzolos kiadás 1 éves évfordulóján. Egy éves játékért adunk majd sok ezret. Mert bár pofátlanságnak érzem ezt az egészet, meg fogom venni.Neil írta:És nem az a legdühítőbb, hogy majd idedobják nekünk, pécéseknek, mint valami kegyelemkenyeret, hanem hogy mi rá is ugrunk majd, éhesen... Meg fogunk venni egy majdnem (vagy pont) egy éves játékot 10+ ezerért... Lehet az a PC-port bármilyen, ez akkor is minősíthetetlen magatartás és aljas húzás...
Nem akarok spoilerezni, de ha már felhoztad ezt a dolgot, akkor mégiscsak segítek valamit. Nem tudom, hogy beléptél-e már abba a kérdőjellel jelölt küldetésbe, amelynek a végén azt a feladatot kapod, hogy üss/pusztíts el olyan táblákat bizonyos házak előtt, amelyeken az "eladó" felirat szerepel? Mert ha még nem, akkor lépj bele, és akkor értelmét nyeri a Dynasty 8 oldal és annak az említett házkeresős funkciója. Ugyanis, ha megkaptad a táblák elpusztításának feladatát, úgy tudod őket könnyen, hatékonyan megkeresni, hogy felmész a Dynasty 8-ra, azon belül a LennyAveryReality oldalra, ahol vannak az általad említett ingatlanok a minitérképen, amelyekhez nem a vétel miatt lehet odamenni GPS-szel, hanem azért, mert Lenny Avery "eladó" táblái vannak ott, amelyeket el kell pusztítani a mellékküldetés folytatásához/elvégzéséhez.Arminho írta:Tegnap böngésztem a játékbeli internetet, mikor rátaláltam Lenny Avery (hmm, ismerős...) honlapjára. Rákattintottam, és egy, a Dynasty 8-hoz hasonló weblapot láttam meg. Ingatlanok voltak kijelölve egy minitérképen, rájuk lehetett menni a "középsőujj kurzorral", és... NEM, NEM LEHET MEGVENNI ŐKET! Ellenben ugyanúgy be lehet állítani a GPS-en a házat, mint célpontot... kár érte.
Videókból én is láttam, meg is örültem ,hogy lesznek ingatlanjaink Vinewoodban meg Richmanben...dani.szentgali írta:Nem akarok spoilerezni, de ha már felhoztad ezt a dolgot, akkor mégiscsak segítek valamit. Nem tudom, hogy beléptél-e már abba a kérdőjellel jelölt küldetésbe, amelynek a végén azt a feladatot kapod, hogy üss/pusztíts el olyan táblákat bizonyos házak előtt, amelyeken az "eladó" felirat szerepel? Mert ha még nem, akkor lépj bele, és akkor értelmét nyeri a Dynasty 8 oldal és annak az említett házkeresős funkciója. Ugyanis, ha megkaptad a táblák elpusztításának feladatát, úgy tudod őket könnyen, hatékonyan megkeresni, hogy felmész a Dynasty 8-ra, azon belül a LennyAveryReality oldalra, ahol vannak az általad említett ingatlanok a minitérképen, amelyekhez nem a vétel miatt lehet odamenni GPS-szel, hanem azért, mert Lenny Avery "eladó" táblái vannak ott, amelyeket el kell pusztítani a mellékküldetés folytatásához/elvégzéséhez.Arminho írta:Tegnap böngésztem a játékbeli internetet, mikor rátaláltam Lenny Avery (hmm, ismerős...) honlapjára. Rákattintottam, és egy, a Dynasty 8-hoz hasonló weblapot láttam meg. Ingatlanok voltak kijelölve egy minitérképen, rájuk lehetett menni a "középsőujj kurzorral", és... NEM, NEM LEHET MEGVENNI ŐKET! Ellenben ugyanúgy be lehet állítani a GPS-en a házat, mint célpontot... kár érte.
Leírásban benne van, hogy Fan Made Trailer...Franklin465 írta:ez baromság... https://www.youtube.com/watch?v=UveVoArwq5A
Ember.Ha megnézed már a legelején a címet az van oda írva hogy Grand Theft Auto VI FAN MADE.Vagyis magyarul ezt egy ember készítette és nem is próbált hazudni.Ő csak lehet unalmából készítette.Franklin465 írta:ez baromság... https://www.youtube.com/watch?v=UveVoArwq5A