Na, végre. Szóval a GTA V single módját nem igazán játszottam, egészen pontosan addig, amíg a Franklin & Lamar véget ér, és el tudtam menteni. Utána pedig beugrottam a GTA Online csodás világába.
Az első pozitív élmény eddig akkor ért, amikor annak ellenére, hogy három srác beugrott az első Lamaros versenybe, sikerült nyernem. Utána játszottam pár LTS -t és ott sem szerepeltem túl rosszul. A három meccs volt, abból az egyik négy körös. Így körökkel összesítve összesen ötször nyertünk és egyszer buktunk. Ráadásul személyes eredményeimet tekintve a második lettem.
Másik pozitívum, hogy egyetlen egy alkalommal veszítettem el a kapcsolatot egy szerverrel, bár akkor pont a fizetés előtt
Szintén jó volt, hogy egy román barátom behívott minket egy Heist (egy rabot kellett kiszöktetni) utolsó részének lejátszására. Én börtönőr voltam, és elsőre sikerült végigvinni az egészet, még platinát is kaptam, amellett több pénzt mint ő (pedig 20% -al kevesebbet kapnék elméletileg
).
Maga az Online nagyon jó, bár nem vagyok megelégedve teljesen a testreszabással, de mindenesetre jó volt, és szeretnék még fejlődni, mielőtt a Single -ben bármit is csinálnék.