Dani, eléggé az elején tartasz még akkor. Tess nagyon az elején hal meg. Az ősz és a tél lesz a legdurvább szakasza a játéknak. egyetlen pillanatig sem fogsz unatkozni.
Niko Bellic1300:
A véleményem tömören az, hogy feleslegesen követed el azt a hibát, hogy nem csakhogy hasonlítod de konkrétan egyenlővé teszed a játékot egy másikkal. Ezt megtenni egy baromság, persze a hasonlóságokat megtalálni nem probléma.
A Halo sorozatra sem mondod azt hogy COD vagy Battlefield, hiába FPS mind és csak lövöldözöl benne mindenfele. Nem nagyon lehet már teljesen új és innovatív játékot összerakni hisz mindenre láttunk már példát. Bármelyik platform fejlesztői inkább egy kategóriát céloznak meg amiben alkotni akarnak, így alakul ki, hogy a játék FPS, TPS, surranós stb legyen, a kategórián belül pedig felesleges azt mondani az egyikről a másikra, hogy hát ez egyenlő ezzel meg azzal... Persze, hogy az alapvető játékmechanizmusok ugyan azok lesznek, ezt a legkedvencebb játékaidnál is tapasztalhatod.
(Azt sem jelenti ki az ember hogy a GTA és a Saints Raw vagy mi egy és ugyan az)
A Hitmannel nem játszottam, de videókat láttam róla, tetszett is, de a lopakodáson kívül, amit a játék stílusa ad, nem tudok már hasonlóságot rámondani a The Last of Us-al kapcsolatban. Nem állná meg a helyét egyik sem.
Én személy szerint rengetegszer vártam jobban az átvezetővideókat a TLoU-ban mint magát a gameplay részt, annyira mérhetetlenül jó a történet. Ha meg alkalmad van kipróbálni a multiplayert, hát az valami fenomenálisan jó. Csak nehéz nagyon.