NikitaDragovich: Köszi szépen!
És igazad van, valóban unalmas volt már a régi kép, ezért is döntöttem a csere mellett. Egy ideig gondolkodtam rajta, hogy Darth Vader vagy Kylo Ren legyen, de utóbbi mégiscsak aktuálisabb, ezért döntöttem végül mellette.
Gonzales: Neked is köszönöm a pozitív kritikát!
És szerintem is menő!
A kérdésedre őszintén szólva nem tudom a választ, mivel már nagyon várom a filmet, hogy megnézhessem, ezért elszigeteltem magam minden nemű interneten felbukkanó spoiler tartalom elől. Szóval nemtudom.
Rockstar69: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Hát, most nézegettem az árát, és sajnos eddig nem találtam 40 ezer alatt, ez pedig túl drága lenne nekem.
Még a 37 ezres ár, amit te fizettél érte, az is drága lenne. Még megnézem egy-két helyen, hátha van olcsóbban, de ha nem találok rövid időn belül 25 alattit, akkor felejtős a dolog. Sajnos a LiveGamer Portable HD is nagyon-nagyon drága.
Gondoltam, hogy nem két fillér egy ilyen berendezés, de azért arra nem számítottam, hogy 30-40 rongyot ki kell perkálnom azért, hogy felvehessem a játékmenet-videóimat. Ennyi pénzt egyszerűen nem ér meg nekem. Neked mindenesetre még egyszer köszönöm a segítséget és a gyors, kielégítő választ!