Üdv!
Tudom, tudom, már megint én.
De ismét hibákat találtam. Az egyik, hogy telefonos, legalábbis Samsungos böngészőből ha a fórumra lépek az oldalon, a GTA Vice City menüpontja nincs ott. Ez az asztali pc böngészőiben egyébként nincs így, kizárólag a telefonos böngészőben, és bár más böngésző nincs fent a telefonomon, csak a gyári, így nagy valószínűséggel csak a Samsung gyári böngészője csinálja ezt - ha a többiben is így van, akkor nyugodtan javítsatok ki - , de mivel a Samsung az egyik legnépszerűbb telefonmárka itthon is, így véleményem szerint ez eléggé sok felhasználót értinthet, aki telefonról szeretné böngészni az oldalakat.
Úgyhogy majd ezt csekkoljátok légyszi. A másik gondom a GTAPlace-s bejelentkezésnél van, ez asztali böngésző, még pontosabban Microsoft Edge-ben fordul velem elő minden alkalommal, mikor az oldalra lépek: amikor rámegyek a bejelentkezésre, beírom a felhasználónevem és a jelszavam és akár entert nyomok, akár a bejelentkezés gombra megyek az egérrel, nem történik semmi. Ahhoz, hogy be tudjak lépni, minden esetben újra kell töltenem az oldalt. Majd erre is rá kéne nézni.
Köszi előre is!
Annyival egészíteném még ki a fentieket, hogy sajnos a Red Dead Place kezdőoldalán sajnos továbbra sem lehet hozzászólni a hírekhez.
Pedig ha már hírek vannak (még ha ritkán is) és van komment szekció is ezen hírek alatt, akkor jó lenne, ha hozzá lehetne szólni a dolgokhoz.