Amit szeretnék:
- 70-es 80-as évek. Nem rég olvastam egy olyan szivárogtatásról, hogy a sztori a 70-es 80-as években fog játszódni, de az online a jelen korban. Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/hatalmas-ad ... 14645.html
Mivel már az összes szivárogtatás Vice Cityről ír így már biztos, hogy ott fog játszódni, sztoriban sokkal feelingesebb a 80-as évek főként, hogyha a sztori a drog körül fog forogni. Persze nem leszek mérges, hogyha a jelenben fog játszódni, de a 70-es 80-as évek nagyon adná.
- Red Dead Redemtion szintű chapterek és teljenek az évek. Mekkora lenne már, ha mondjuk a prológus a 70-es évek végétől indulna és az első fejezet a 80-as évek elején járna. Én még csak a RDR 2-vel játszottam, de jól állt neki ez a chapteres felvezetés és jobban örülnék, hogyha egy komolyabb történetet kapnánk. Ha chapterenként telnek múlnak az évek tök jó lenne, hogyha mondjuk az építés alatt lévő épületek felépülnének, egy másik épületet ledózerolnának utána később más épülne a helyére, újabb autók lennének az utakon, egyre több zenét és rádióállomást kapnánk a sztori előrehaladtával.
-Több város. Állítólag most újra fogunk kapni fizetős sztori dlc-ket és nem csak az online-val fognak foglalkozni, viszont itt nem ugyanabban a városban leszünk, mint a 4 esetében, hanem kapunk újakat. Azért örülnék annak, hogyha a vice city mellett kapnánk még egy vagy több floridai várost és mondjuk egy dlc-ben kapnánk egy másik államot, tőlem liberty cityt is berakhatják újra csak az a lényeg, hogy foglalkozzanak újra a sztori dlc-kel, tőlem el is engedhetnék az onlinet (amit kétlek) egy időben sokat játszottam vele, de ráuntam és azóta sincs kedvem elővenni, ellenben a sztorival bármikor szivesen játszok újra. Single player forever!
- Még testreszabhatóbb karakterek. Nekem nagyon bejött a rdr 2 rendszere, hogy nem lehetett csak úgy szakállat odatenni, hanem idővel megnőtt és lehetett testreszabni. A sztori mód is kapjon több frizura lehetőséget, mert az 5-ben marha kevés volt, pláne Michaelnél és Trevornál. Én örülnék annak, hogy a férfi karakter mellé kapnánk egy női karaktert is, szerintem ez nagyon feldobná a játékot és az lenne az első, hogy elmennék fodrászhoz, ruha boltba, hogy a saját szájízem szerint testreszabhassam. Hozzák vissza a San Andreasból ismert edzéseket, harcstílusok variálását, evést, hízást!
- Több bejárható belső terület. Az 5-ben baromi kevés volt és megint a sztori mód rovására.
- Jobb törésmodell
- Fejlettebb AI amire van sok esély, mert állítólag egy új technológiával fogják megoldani, amire nagyon kíváncsi vagyok.
- Jöjjön vissza a V-Rock!
Amit nem szeretnék.
- Futurisztikus baromságok a sztoriban. Nem akarok oppressorokat, lézerfegyvereket látni! Mondjuk az online-ban se szeretném, de van olyan érzésem, hogy ott lesznek.
- Woke, cancel culture, pc mentesség. Állítólag kevésbé lesz vicces, mint az eddigi GTA-k. Ha úgy értelmezik, hogy egy komolyabb sztorit kapunk, akkor nem bánom. Viszont, ha úgy értelmezik, hogy nem akarják megsérteni a másik hópihe lelkét, na az nagyon nem lenne szimpatikus a Rockstartól.
- Ne csak az online-ra fókuszáljanak, ne érezzem azt, hogy a sztori mód csak egy demó volt, mert visszanézve a gta 5 sztoriját látszik rajta, hogy főként az online miatt csinálták!
- Ne megint a heist kerüljön a központba! A férfi-nő szereplőnél felhozták ezt a Bonnie és Clyde hasonlatot, ami remélem nem azt jelenti, hogy megint a heistokról fog szólni. Jó volt és az online heistokat is élveztem, de elég volt, a drog legyen középpontban!