Jó lenne!Luszie írta:Szerintem nemsokára ismét kapunk híreket
Készülőben az elemzés?:DVisali írta:Most a mobilos GTA Vice City-nek is kell egy kis reklámidő.
Ha el is hangzik minden a fórumon azért egy összefoglaló szerűséget kirakhatnátok főoldalra.Visali írta:Már megvan egy része, de annyira ki lett már vesézve, hogy lehet, hogy mégsem lesz, vagy más lesz helyette, de inkább nem ígérek semmit.
Hát,szerintem azért nem lett annyira kivesézve,de ahogy gondolod,nem tartok rá akkora igényt és így is sokat dolgozott a csapat a sok infó miatt,Magyarországon mi voltunk az elsők,akik megtudták az új infókat a GameInformerből és ezt csakis nektek köszönhetjük GTAPlace.hu Szóval szerintem pihenjetek,ez az elemzés annyira nem fontos,szerintem.Visali írta:Már megvan egy része, de annyira ki lett már vesézve, hogy lehet, hogy mégsem lesz, vagy más lesz helyette, de inkább nem ígérek semmit.
Visali szerintem megéri megcsinálni, szerintem a fórumon mindenki örülne ha megcsinálnátok, persze ha még van kedvetek megcsinálni.Visali írta:Már megvan egy része, de annyira ki lett már vesézve, hogy lehet, hogy mégsem lesz, vagy más lesz helyette, de inkább nem ígérek semmit.