Ha képek lesznek akkor engem a víz alatti világ érdekel és egy kis Franklin 2.0(mert eddig nagyon unalmasnak néz ki Franklin).bodom26 írta:Trailert bisztos nem. Mostanában azért kényeztettek minket, úgyhogy akkora híráradatra nem nagyon számíthatunk. Képekre tippelek. Vagy újabb interjúk esetleg.
Nem úgy értettem hogy adjanak ki 10 képet a búvárkodásról, hanem csak 1 képet, engem legjobban az érdekel, hogy hogyan néz ki maga a víz.Luszie írta:Franklint még biztos be fogják részletesebben mutatni. Első trailerben inkább csak Michaelről volt szó (azaz konkrétan csak róla) a második trailer inkább Trevornak kedvezett, és a harmadik gondolom majd Franklinről fog szólni.
Azt viszont nem hiszem hogy a búvárkodásról olyan túl sok dolgot kiszivárogtatnának már. Minden újdonságot nem érdemes lelőni már a játék kiadása előtt. Azért a R* nem követi el azt a hibát mint az EA.
Elmondanak néhány dolgot, de sok mindent homály fog fedni ugyanúgy a kiadás körüli napokban is. Legalábbis szerintem így lesz, és pl a búvárkodással úgy vagyok, hogy én is kíváncsi vagyok hogy milyen lesz, de majd saját szememmel szeretnék először beleízlelni, mikor majd játszok a játékkal.
Vannak dolgok, amikről jó, ha nem húzzuk le a leplet
Majd kiderül.Luszie írta:Én sem úgy értettem, arra próbáltam kilyukadni, hogy azt az szerintem 1 képet sem szerintem kiadniuk. (Félre ne értsetek: Nem azért mert nem akarom látni, hogy milyen, csak értitek... ne lőjjék már le olyan dologról a poént, amire full kíváncsi vagyok. Egyszerűen lelombozó lenne.) Lesz búvárkodás, most már tudjuk... majd mindenki megnézi saját szemével hogy milyen lesz.
Egyik résznél sem mutattak meg minden újdonságot. Szerintem a búvárkodás különösen ez a kategória, amit kivesézetlenül hagynak majd.