Ne haragudj, de ezúttal kissé informálatlan voltál. Már kapható Xbox One Kinect nélkül is. De még így is magas mindkét konzol ára.realostew írta:Az X1 esetében köteles vagy megvenni egy tök felesleges Kinect-et ami jól rásóz az árára, ráadásul a szolgáltatásai (nem LIVE-ra gondolok) 80%-a Magyarországon soha nem lesz elérhető, de a konzol értékébe beleszámítják(valamint gondolom a LIVE előfizetés értékébe is belefogják..). Nem azért mert a PS4 istenkirály hibátlan szerkezet, az X1 pedig a kutyaszarnál is rosszabb, de hazánkban értelmetlen szerintem az X1 vásárlása -egyszerűen amcsiknak és briteknek szánták ezt a konzolt elsősorban. Kivéve ha olyan exkluzív jön ki rá amit semmiféleképp nem akarsz kihagyni, de szerintem a Sony részéről sokkal erősebb felhozatal várható, mint mindig.
Nem én kezdtem el.Niko Bellic1300 írta:Nem ismersz engem.Azt hiszed hogy én anyám pénzéből veszem?Nem.Saját pénzemből veszem én is csak tudod jól mennyi a különbség Anglia és Magyarország között.Ezért van lehetőségem sok játékot kipróbálni.De ne személyeskedjünk mert abból még csak a baj lesz.Mindenkinek megvan a saját élete.
Ezt is meg akartam kérdezniRockstar69 írta:De írd már lesz azt is, hogy a Forza mitől jobb, mint a Gran Turismo!?
A Gran Turismo és a Forza nagyjából egy és ugyanaz a játék. Annyi csupán a lényegi különbség, hogy az egyik Xbox, a másik PS exkluzív. Talán annyiban jobb a Gran Turismo, hogy ott rallyzhatunk, gokartozhatunk, vezethetünk holdjárót, valamint a játékban több autó és kihívás van, amitől valamivel tartalmasabb a játék. De ebben ki is merül a különbség szerintem, a két játéksorozat grafikailag ugyanazt tette le az asztalra. Talán a GT szebb egy picivel versenyzés közben, mert a Forzákban (legalábbis a Motorsport 4-ben) kicsit eltúlozták a fényeffektetek (főleg a napot), viszont a Forzában mintha egy picivel realisztikusabbak és változatosabbak lennének a motorhangok. Persze ez csak a saját véleményem, így nem szeretnék senkivel sem vitába szállni miatta. Annyit így a végére azért megjegyeznék, hogy szerintem ha nem nézzük az apróságokat, csak a lényeget, akkor a két játék kb. ugyanazt az élményt adja vissza, csak más platformokon (tapasztalatból mondom, sokat játszottam a Motorsport 4-gyel és a GT5-tel).Rockstar69 írta:De mitől jobb multiban az Xbox One?Ja látom már leírtad.
De írd már lesz azt is, hogy a Forza mitől jobb, mint a Gran Turismo!?
Szerintem teljesen mindegy, hogy ki kezdte, a lényeg, hogy most már hagyjuk abba az értelmetlen eszmecserét.Cube Head írta:Nem én kezdtem el.Niko Bellic1300 írta:Nem ismersz engem.Azt hiszed hogy én anyám pénzéből veszem?Nem.Saját pénzemből veszem én is csak tudod jól mennyi a különbség Anglia és Magyarország között.Ezért van lehetőségem sok játékot kipróbálni.De ne személyeskedjünk mert abból még csak a baj lesz.Mindenkinek megvan a saját élete.
Milyen konzolháborút? Szerintem épp te robbantottad most ki. Javaslom, még egyszer olvasd át a kommenteket, mert senki sem szarozta az Xbox One-t, és nem arról beszéltünk, hogy melyik konzol a jobb. Cube Head kérdezte, hogy mi melyik konzolt vennénk, és miért. Senki nem szidta a másikat. Csak érveket, véleményeket írtunk le, hogy mi melyiket választanánk a kettő közül.Niko Bellic1300 írta:Szerintem hagyjátok ezt a konzolháborút.Mindegyiknek megvan a maga jó és rossz oldala.Mellesleg nem értem mi bajotok a Kinectel.Tök jó nekem tetszik.Nem meríti a kontrollered ellentétben a headset.Mellesleg nem kötelező már Kinectet venni az X1-oz.Mellesleg lehet hogy most a PS4 k**va fasza meg minden de időközben szerintem majd az X1 is lesz olyan mint a PS4.Multi terén azért mégis az X1 a győztes.Mellesleg nekem azért az X1 jön be jobban mert én ellentétben a legtöbb emberrel szemben én kipróbáltam az X1-t is meg a PS4-et is.Nekem a PS4 kontrollere nem jön be.Az olyan kis tenyerűeknek való.Én azt mondom hogy mindenkinek megvan a saját véleménye de ha nem próbálta ki a legtöbb ember az X1-t addig ne szarozza le a pletykák alapján.Ezt mondjuk a legtöbb fórumozónak is ezt javaslom.Szarozzátok az X1-t de bisztos a többsége ki se próbálta.Nekem ennyi a bajom.Ha kipróbálájátok és nem tetszik azután szarozzátok de addig KUSS!!!!
Ezzel nem mondom hogy a PS4 szar.Mind a kettő k**va jó konzol lett de azért most mégis csak az Xbox One exklúzívok jobbak mint a PS4 exkluzívok JELENLEG!!!!De szerintem úgy is lesznek PS fanatikusok itt.