Nem értek veled azért egyet mindenben, Niko! Hiába adták ingyen ezeket a DLC-ket, az élettartalmuk tényleg egy nulla volt, DE ennek ellenére nem szarozom a GTA-t! Nekem ez a kedvenc játéksorozatom! Szerintem, ha kiadják a rablásokat meg a sztoris DLC-ket, újra megszereted majd a GTA-t,Niko Bellic1300 írta:Számomra semmit nem fog ez jelenteni mert az Xbox Oneomhoz nem kell ez a játék se a heistek se semmi.Ez a GTA V már nem az a GTA mint régen.Nincs meg a feelingje.Az Online mindent elbaszott.A Heistek is túl hypeolt szarok lesznek mint a COD AW. Nagyon majmolják és mikor kijön rá 1 hét és mindenki szarozni fogja.Ez a GTA elbaszott már.Ezért játszo már csak Destinyvel meg Haloval szinte.GTA már nincs is a kedvenceimben sőt már nem is kedvelem ezt a játékot.A GTA SZAR LETT.R* MINDENT ELBASZOTT.IGÉRTGETŐS KIS SENKIK.MEG AZT MONDTÁK HOGY JÖNNEK NAGY GTA ONLINE DLC-K ÉS SZINTE 1 ÉVEN KERESZTÜL KAPTUNK SZAR RUHÁKAT MEG 1-2 AUTÓT.BEST DLC EVER.A GTA MOST MÁR SZAR.AKIBEN MOST MÁR A LEGJOBBAN BÍZOK AZOK IS A 343 INDUSTRIES MEG A BUNGIE.GTA SZAR.
Mindegy. A lényeg annyi, hogyha nem szereted már a GTA-t, akkor ne mondd el mindennek a Rockstart! Persze, megértem, hogy ideges vagy, hogy 1 évig csak szar ruhákat, fegyvereket meg autókat adtak, de akkor is... Ennek ellenére megértem, hogy csalódtál.