Sziasztok!
Ezen a héten kedden sikerült végre-valahára eljutnom haveromékhoz, és ki tudtam nála próbálni az Uncharted sorozat legújabb és egyben befejező részét, az Uncharted 4: A Thief's End-et. Meg kell mondjam, nagy elvárásokkal ültem neki a játéknak, mert már a megjelenése óta az egész interneten szinte mindenki csak áradozik róla, hogy mennyire jó (haveromat is ide értve, aki amióta megvette, szintén folyamatosan csak ezt szajkózta). Ráadásul az előző részt is volt alkalmam néhányszor kipróbálni még PS3-mon és PS4-en is a felújított változatát, szóval volt viszonyítási alapom is. A lényeg, hogy végre kipróbálhattam a játékot és azt kell mondjam, a sok dicséret mindenféleképpen jár a Naughty Dog-nak, mert a játék valami fenomenálisan jó! Az első ami nyilván az ember szemét kiszúrja, az a látvány. Gyerekek, ez a játék valami fantasztikus! Gyönyörűen néz ki! Tipikusan az a játék, amely láttán vissza szívom azt, amit még két éve az új konzolok megjelenése után mondtam, hogy oké, szépnek szépek a játékok, de nincs akkora különbség a régikhez képest, hogy máris szaladjak a boltba lecserélni a régi konzolomat az újra. Tényleg gyönyörű, már-már művészi a játék grafikája. Minden tökéletesen és részletesen lett lemodellezve. Maga a játékmenet is nagyon jó. Bár a komolyabb újítást igazából a kampós végű hegymászós kötél jelenti, a többi játékmeneti elem is apróbb ráncfelvarráson esett át a korábbi részhez képest. A történetbe még nem nagyon tudtam beleásni magam, de az a kb két és fél óra amit láttam belőle nagyon bejött. Tényleg nagyon jó a játék, tudnék még írni róla egy rakat dolgot még úgy is hogy csak az elején tartok, de inkább nem írok, hiszen ezt a játékot mindenkinek saját szemével kell látnia és ki kell próbálnia. Ja és még annyi, hogy a Naughty Dog-nál figyeltek arra is, hogy legyenek ütős Easter Eggek is a játékban. Ilyen például rögtön a sztori elején az a rész, amikor játszhatunk a Crash Bandicoot-tal Nathan PS1 konzolján, vagy amikor kiderül, hogy a játékbeli telefon amit Nathan használ nem más, mint egy Sony Z5.
Szóval engem már ezzel a kis idővel is kilóra megvettek, nagyon király a játék, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki ha van PS4-e, mert megéri!