Luszie írta:Hát nyilván az lenne a legjobb.... de a szervereket is valamiből fent kell tartani.
Szóval sajnos ez igen valószínűtlen.
Egyébként hónapokra lebontva nem vészes összeg, és téged ismerve, te ki is használnád.
Hát ezt most kikérem magamnak, mert nem igaz.
Oké, nagy kocka vagyok, többet költök játékra meg gaminghez köthető dolgokra, mint amennyit kellene, de azért sose fizetnék, hogy megváltoztathassam a nevemet. Az Xbox 360-om ugye 7 évig volt meg, azon is csak egyszer változtattam meg az online nevemet, és azt is csak azért, mert egyszer ingyenes a névcsere Xbox 360-on. Én pénzért ilyen apróságokat sosem veszek igénybe. Sőt, csak hogy tudd, mivel sokallom a PS Plus-ért elkért éves tagdíjat, ezért még egyszer se vettem, pedig már egy éve megvan a PS4.
Szóval nem, én az ilyet nem használnám ki. Ha ingyenes lenne, mint a PS3-mon volt (legalábbis úgy emlékszem, hogy ott volt időszak, amikor ingyenes volt a névcsere, haverom legalábbis jó pár éve nagyon hencegett vele, hogy ő ingyenesen tud nevet cserélni míg nekem az X360-on csak egyszer lehet ingyen cserélni és utána meg fizetnem kell érte), akkor persze, hogy párszor kihasználnám, de fizetni semmiképp sem fogok egy online névért, főleg úgy, hogy PS Plus hiányában nem is venném túl sok hasznát az online nevem cserélgetésének.