100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Újabb teaser képen a következő Red Dead!

Újabb kép bukkant fel a Rockstar Games közöttségi csatornáin, minden megjegyzés nélkül. Ennek ellenére most már szinte biztosra vehetjük, hogy a Red Dead sorozattal kapcsolatos bejelentésre készülnek.dani.szentgali
Offline
2016. 10. 17. 17:30
Ó Yeah! Ezt már szeretem! Ha eddig nem volt egyértelmű, hogy jön az új Red Dead, most már minden bizonnyal készpénznek vehetjük, hogy a napokban hivatalosan be lesz jelentve az új rész. Amúgy nem tudom mi a baj a képpel - az előző poszt alatti kommentelőkhöz szólva -, persze eléggé Django elszabadul vagy inkább Aljas Nyolcas beütése van, de szerintem ez inkább menő, nem pedig gáz. Meg az artwork minősége is teljesen rendben van szerintem, jó kis kedvcsináló kép ez.

Remélem, hogy a héten bejelentik az új részt a címével együtt - akár Red Dead Retribution lesz a neve, akár más - és hamarosan közzétesznek róla egy jó kis trailert, amelyet megint lehet majd elemezni és amelyen megint lehet majd spekulálni, mint anno a GTAV első trailerénél.

CsabCharger
Offline
2016. 10. 17. 18:51
Reméljük az elsővel ellentétben ez érkezik pc-re is. Az elsőt kipörgettem konzolon úgyhogy mehet a menet. Bár anno szó volt arról,hogy ha lesz RDR 2 akkor az időben az első előtt játszódik majd.

Rockstar69
Offline
2016. 10. 17. 20:49
Remélem itt nem lövik el a több karakteres poént. Elég volt az RDR-ben, L.A. Noire-ban meg a GTA V-ben.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 17. 22:43
CsabCharger: Nem akarok megint erről a dologról vitázni, de a következő Red Dead játék amire jelenleg várunk már harmadik rész lesz és nem a második. Lehet, hogy te nem tudsz róla, de volt 2004-ben egy sokak által elfelejtett, többek szerint nagyon rosszul sikerült Red Dead játék, a Red Dead Revolver. Az volt a legelső RDR játék és nem pedig a 2010-es Red Dead Redemption. Tehát a rend kedvéért: RDR 1= Red Dead Revolver; RDR 2= Red Dead Redemption; RDR 3= Red Dead Retribution(?) - utóbbi még azért kérdőjeles, mert sokak szerint Retribution lesz a neve de a hivatalos bejelentésig ezt nem kell készpénznek venni. Tehát mivel magáról a Red Dead franchise-ról van szó, ezért az új részt előnyösebb és pontosabb RDR3-nak nevezni. Arra meg nem igazán emlékszem, hogy lett volna szó anno arról, hogy a folytatás a Redemption vagy a Revolver sztorija előtt fog játszódni, de lehet hogy rosszul emlékszem.
Rockstar69: Nekem nincs bajom a több karakteres megoldással, de a Redemption-ben kifejezetten zavart. Egyrészt azért, mert sajnáltam az eredeti főhőst, másrészt pedig azért, mert a nyavalygós kispicsa hülye gyerekével nem tudtam azonosulni. Nem lett volna olyan rossz Jack karaktere ha előtte nem lett volna olyan erős az apja, John karaktere. Így viszont John után Jackre váltani a karakter személyiségének, stílusának szempontjából visszalépésnek érződött. Szóval ha csak úgy tudják megoldani ezt a karaktercserés dolgot, hogy az első, eredeti karakter után jön egy hozzá képest hulladék, jellemtelen és néha kifejezetten idegesítő személyiségű karakter, mint a Redemption-ben, akkor szerintem is felejtsék el a több karaktert, ha viszont úgy oldják meg mint a GTAV-ben vagy a főhős halála után nem egy nyomorék, balfék Jack féle karaktert raknak be, akkor részemről jöhet akár a több karakteres megoldás is.
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások