100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

4K felbontásban futhat az RDR2 a Microsoft legerősebb konzolján

A Red Dead Redemption 2 lehet az egyik nem saját gyártású játék, amivel a Microsoft a legújabb és egyben legerősebb konzoljának erejét kívánja demonstrálni az idei E3 konferencián.

A "Project Scorpio" néven futó fejlesztésről egyre többet árul el a Microsoft, például hogy valódi 4K felbontásban képes futtatni a játékokat a maga "szerény" 6 teraflopos teljesítményével. A Windows Central értesülése szerint pedig az új Xbox képességeit a Forza Motorsport 7 és a Battlefront 2 mellett többek között a Rockstar Games új üdvöskéjével fogják bemutatni.


Pillanatkép a 2016-os E3 Xbox konferenciájáról

Néhány éve már nem idegen a Rockstartól, hogy az E3 expón így-vagy úgy mutasson valami apróságot, és az utóbbi időben azzal sem lehet a falhoz állítani a fejlesztőket, hogy csak az egyik konzolgyártó cégnek csapják a szelet, hiszen felváltva jönnek exkluzív tartalmak, ajánlatok mindkét irányba; mind a Sony, mind a Microsoft megkapta a lehetőséget, hogy a GTA V-tel reklámozza saját termékeit.

Az már sokkal inkább idegen a Rockstartól, hogy vágatlan gameplay videóval promotálja egy megjelenés előtt álló játékát, márpedig egy erőfitogtatáshoz ez volna a legcélszerűbb, viszont a Windows Central megbízik a forrásában.

A "Project Scorpio" egyébként 2017 végén kerül majd a boltokba, közel a Red Dead Redemption 2 őszre tervezett megjelenéséhez, így az mindenképp borítékolható, hogy a játék kihasználja majd a rendszer adottságait.

A Microsoft 2017-es E3 bemutatója a megszokottól eltérő időpontban lesz, a mi időzónánk szerint június 11-én este 23:00 órakor kezdődik majd.


dani.szentgali
Offline
2017. 04. 02. 14:01
Jó volna, ha a Rockstar megtörné a hagyományait és végre fellépne egy teljes gameplay videóval az E3-mon, mint ahogy az összes többi videojátékcég teszi. Bár azért remélem, hogy a 4k, a VR meg az új, erősebb konzolok ellenére azért nemcsak az Xbox Scorpio és a PS4 Pro kapja majd meg az RDR2-őt, mert elég gáz lenne, ha a régebbi platformokra nem adnák ki. Én aki most vett PS4-et biztosan kitépném az összes hajamat.

Bence (Visali)
Offline
2017. 04. 02. 14:11
dani.szentgali: A Pro-nak és a Scorpio-nak pont az a lényege, hogy nem teljesen új érát nyitnak, hanem párhuzamosan jelenik meg rájuk videojáték a régi konzolokkal

dani.szentgali
Offline
2017. 04. 02. 14:22
Bence (Visali): Ja értem. Köszi, ezt nem tudtam.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások