100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Megérkezett a Red Dead Redemption 2 második trailere!

Új traileren láthatjuk a Red Dead Redemption 2-t! A játék főhőse Arthur Morgan lesz, akinek a bőrébe bújva a Van der Linde bandát ismerhetjük meg, amint harcolnak, rabolnak, fosztogatnak. 1:13-nál maga Dutch Van der Linde is feltűnik, amiből a Red Dead Redemption rajongóknak világossá válhat, hogy az új rész az előző epizód történései előtt fog játszódni.



dani.szentgali
Offline
2017. 09. 28. 23:14
Nagyon ütős kis Trailer! Így első blikkre a főhős is szimpatikus. Az, hogy előzménysztori lesz, eddig is valószínű volt, hiszen már az előző rész is a vadnyugat "haldoklásának" idején játszódik, így nyilvánvaló, hogy nem az urbanizáció korában fognak majd egy újabb western játékot csinálni. A Dutch van der Linde bandájával kapcsolatosan is felröppentek a múltban különböző pletykák, úgyhogy ez sem akkora meglepetés, viszont biztosan érdekes lesz a történet. Eddig meg vagyok elégedve maximálisan, remélem nem csúsztatják tovább és még jön egy-két infó ebben az évben.

Luszie
Offline
2017. 09. 29. 08:14
Valószínűleg fog is, azért még elég sok van az évből hátra...

Bence (Visali)
Offline
2017. 09. 29. 10:30
Én azért remélem, októberben még picit pihentetik, és a GTA sorozat 20. évfordulójával foglalkoznak picit. A legvalószínűbb egyénként, hogy pár héten belül megérkeznek az első RDR2 magazin előzetesek.

NikitaDragovich
Offline
2017. 09. 29. 15:19
Szerintem nem fogják tovább csúsztatni az RDR 2-t. Azért gondolom ezt, mert mostanában nagyon ritkán jönnek ki frissítések a GTA Online-hoz. Úgy vettem észre, hogy már csak 2 hónaponta adnak ki DLC-t, és ez valószínűleg amiatt van, mert most az RDR 2-vel jobban foglalkoznak. Talán nem is baj. Elég volt már ennyi a GTA Online-ból egy életre. Szerintem ha megjelenik az új RDR, a GTA Online-hoz nem lesz több frissítés.

Rockstar69
Offline
2017. 09. 29. 16:38
NikitaDragovich: Ha jól emlékszem eddig se nagyon jöttek sűrűbben. De az RDR-t amúgy a San Diego fejleszti, a GTA-t meg a North.

CsabCharger
Offline
2017. 09. 29. 19:58
Én már azt is leszarom, hogy nem lesz PC-re. Majd a gyerek kap egy konzolt pár év múlva. Azon kitolom.. XD

dani.szentgali
Offline
2017. 09. 30. 20:53
Amúgy csak kíváncsiságból kérdezem, kedves Adminisztrátorok/Oldalvezetők, de lesz esetlegesen egy trailer-kivesézős cikk, amiben a tőletek megszokott precizitással és szakértelemmel bemutatjátok az új trailer minden fontosabb képkockáját?

Maccs
Offline
2017. 10. 01. 14:35
dani.szentgali: Ez egy nagyon jó kérdés uram! Ez engem is érdekelne! Hisz ez egy profi oldal! Én csak titeket nézlek ha Rockstar játékokról van szó!
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások