100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Légy pisztolyhős egy revolverrel a GTA Online-ban és az RDR2-ben is!

A GTA Online-ban hangolódhatunk a Rockstar Games új vadnyugati kalandjára, fikciós karakterünkkel ugyanis mostantól egy gyönyörűen megmunkált revolvert is szerezhetünk, melyet később viszontláthatunk majd a Red Dead Redemption II fegyverkínálatában.

A pisztoly megszerzéséhez egy kihívást kell teljesítenünk, melyhez az első instrukciók e-mailben érkeznek az in-game telefonunkra, majd követnünk kell a nyomokat, amik elvezetnek a stukkerhez.

Ha megvan a Double-Action Revolver, a freemode-ban teljesíthejük vele a Headshot Challange próbát, melyért egyfelől 250.000 GTA dollár jutalmat kapunk, de ezzel egyúttal feloldjuk a Red Dead Redemption 2-ben is.

Vajon ez lesz az egyetlen tartalom, amivel összekötik a két játékot a fejlesztők, vagy nagyobb terveik is vannak arra az időszakra, amikor a két játék multiplayer módja párhuzamosan fut majd egymás mellett?


totyak
Offline
2017. 12. 15. 20:28
Pont ma délután csináltam meg. Azt sem tudtam mi történik, csak nagyon ráértem és követtem a nyomokat, meg az utasításokat. Megérte.

CsabCharger
Offline
2017. 12. 15. 22:24
totyak: Valahogy hasonlóan jártam Én is. Nekem egyből a jó öreg RDR-es kincskeresés ugrott be. Imádtam. Másfelől pedig azt hittem,hogy itt is lesz egy állandó kincskeresős balhé. Na mind1. Revolver pipa. XD Aki megtalálja automatikusan feloldja a RDR 2-ben is a fegyvert. Én PC-n tolom a GTA-t. Akkor?? Lehet,hogy majd valamikor a közeljövőben érkezik a vadnyugatos eposz PC-re is? XD

Rockstar69
Offline
2017. 12. 15. 22:56
CsabCharger: Ez tényleg érdekes. Bár mondjuk valószínűleg úgy gondolkodnak, hogy nem akarnak azokkal kicseszni, akik PC-n tolják a GTA Online-t, de az RDR miatt vesznek egy PS-t vagy Xbox-it.

CsabCharger
Offline
2017. 12. 16. 08:01
Rockstar69: Ha lesz az RDR 2-nek egy hasonló online része mint a GTA V-nek akkor szerintem a R* nem fogja kihagyni a PC-s megjelenést. Valahol írták már,hogy ez is exkluzív lesz, mint anno az első része? Mind1. Ha egyszer ki is adják PC-re akkor egyértelműen vevő leszek rá.

totyak
Offline
2017. 12. 16. 10:04
Ez a egyver egyáltalán nem jelenti, hogy a RDR2 jönne pc-re. Nyilván Social Club account alapján belövi majd a játék, hogy a GTA-ban ki szerezte meg.

dani.szentgali
Offline
2017. 12. 16. 13:38
Király kis revolver! Egyetlen bajom vele - azon túl persze, hogy mivel már több mint egy éve nincs meg a GTAV - , hogy egyre jobban várom miatta az RDR2-őt. Na mindegy. Szerintem amúgy nem fogják olyan sok ponton összekötni a két játékot. Persze lehet, hogy tévedek, de szerintem néhány fegyver kivételével nem lesz összeolvasztva a két játék.

NikitaDragovich
Offline
2017. 12. 16. 22:08
dani.szentgali: Szerintem meg éppen nagyon sok ponton össze fogják majd kötni. Például a GTA Online-os karakterednek az őseit lehet, hogy ki tudod választani az RDR 2-ben. Lehet, hogy az RDR 2-s karaktered lesz a GTA Online-os karakterednek az őse. (Pl. a GTA Online-ban John Marston a karakteremnek az apja.)

Bence (Visali)
Offline
2017. 12. 18. 22:25
CsabCharger: PlayStation 4-en és Xbox One-on is fel lehet oldani, teljesen mindegy, csak a Social Club account legyen ugyanaz, ez igazából benne van az eredeti hírben, csak balfa*sz voltam, és végül kimaradt.

CsabCharger
Offline
2017. 12. 19. 20:21
Bence (Visali): Mind1 is.. Mindenesetre fasza kis easter egg lenne ha mégis.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások