100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Kezdődik a mizéria, milyen RDR2 híreknek hihetünk?

Miután a Rockstar Games konkrét megjelenési dátummal belátható időn belül játszhatóvá ígérte a Red Dead Redemption 2-t, fontosnak tartunk óvatosságra inteni titeket, hogy mindannyian tisztán lássunk az elkövetkezendő hónapokban. Akik a GTA V híreket a játék bejelentése óta figyelik, emlékezhetnek még arra a megannyi hirtelen jött "kiszivárgott" előzetesre, amik egy idő után a játékbeli földrengéseken túl a csillagokat is leígérték az égről, ezért figyelmeztetni szeretnénk benneteket, hogy kellő óvatossággal kezeljetek minden megjelenő cikket – természetesen azt is, amit nálunk olvastok.

A fejlesztők talán még a játéktervezésnél is jobban tudják, hogyan csigázzák a kiéhezett rajongókat, ezt pedig nagy valószínűséggel ezúttal is megpróbálják kihasználni akár nevenincs álhír oldalak, de akár akár még néhány ismertebb magazin is, ami több látogatóra és reklámbevételre éhezik.


Hangulatos és kifejező hivatalos Red Dead Redemption 2 screenshot. A vakító fény homája barátot és ellenséget is rejthet,
így nem árt kéznél tartani a fegyvert. ;)

Ha a következő pontokat szem előtt tartod, és azok fényében olvasol RDR2 híreket bárhol a világhálón, bizonyára nem fogod később úgy érezni, hogy megvezettek, és nem fogod tévesen a Rockstar Games-t okolni, ha valamilyen feature gyökerestül hiányzik a játékban, amire valamelyik cikk alapján számítottál.

  • Elsősorban ne feledjük, hogyan működik Rockstar. Az első nagy előzetest mindig egy nagy presztízsű videojáték magazinnak ígéri.
  • Foglald össze az elolvasott cikk tartalmát, hogy mit adott számodra. Volt benne valamilyen izgalmas újdonság, vagy olyan dolgokat írt le, amit te is le tudnál írni, ha egy vadnyugati témájú esszét kellene írnod, és akár tíz hasonlót meg tudnál írni te magad is?

  • Milyen tartalmakba mélyed bele a cikk? A Rockstar okos, nem szeretne két nagyobb blokkról is információhalmazzal túlterhelni. Főként eleinte egyszerre csak egy nagy témára fókuszálnák (lásd: a GTA IV multiplayer-t és a GTA Online-t is jóval azután kezdték el promózni, hogy megismertük a Single Player történetét és lehetőségeit). Először körvonalaznak néhány tartalmat, és csak később részletezik azokat. Nem dobálóznak véletlenszerű gondolatokkal.
  • A Rockstar és a Take-Two nem az a fajta cég, aki szemet huny afelett, ha információkat szivárogtatnak a projektjükről, sosem restek jogi lépéseket tenni. Ha rövid időn belül eltűnnek a "kiszivárgott" képek és információk, akkor azok nagy valószínűséggel igazak, és embargó alatt vannak. Ellenben ha nem igazán érdekli őket...
  • Nem mindegy, hol jelenik meg a cikk. Ha egy olyan felületen, ami már a nevében és az ismertetője első mondatában kendőzetlenül arról próbál meg meggyőzni, hogy miért ő a megbízható forrás, ne érezd magad rosszul, ha gyanússá válik.

  • A kérdőjeles címek gyanúsak! Persze nem mindegyik, de nagyon jó eszköze a szenzációhajhászásnak. Vélhetően semmi konkrétumot nem fog tartalmazni az írás, csak azt szeretné, hogy rákattints a linkre, és maradj az oldalon. A nem biztos információkat kijelentő mondatokban is jól lehet szemléltetni például a "talán" vagy az "elképzelhető" szóval. A kérdőjel-felkiáltójel együttes kombója már biztatóbb, az lehet, hogy valóban olyan tényleges hihetetlen dolgot tartalmaz, ami igaz, csak nehéz elhinni. És igen, ez a hír is kérdőjeles, mert fontosnak tartjuk, hogy elolvasd. ;)

  • Azokat kezeld valós információként, amiket a legnagyobb külföldi játékmagazinok is leközölnek, mint a Game Informer, a GameSpot, az amerikai IGN vagy a brit Eurogamer. A kiemelt előzetesekből ráadásul a Rockstar a GTA V esetében szeretett összefoglalót gyűjteni a szívüknek kedves sorokból, így a Rockstar Newswire-on említésre kerülő oldalakban biztosan megbízhatsz.

Büszkék vagyunk rá, hogy anno a Grand Theft Auto V megjelenése előtt kellő higgadtsággal és ésszel tudtuk kezelni a pre-release információkat, és csak azokról számoltunk be a főoldalunkon, amelyek valóban hiteles forrásból származtak. A Red Dead Redemption 2-nél ugyanezeket az elvekeket próbáljuk majd követni.


dani.szentgali
Offline
2018. 02. 07. 10:52
Köszönjük a felhívást és azt is, hogy a GTAPlace csapatánál sosem a szenzációhajhászság, az olvasók begyűjtése és a tengernyi kommentek szerzése a cél, hanem az, hogy az oldalra látogató játékosokat a legmegbízhatóbb információkkal gazdagodhassanak, melyek első kézből egyenesen a Rockstar Games-től származnak!

HAJRÁ GTAPLACE!!!

Maccs
Offline
2018. 02. 07. 11:10
Teljes mértékben egyet értek!! Ti vagytok a legjobbak!! GTAPLACE!

Luszie
Offline
2018. 04. 01. 12:50
Köszönjük a kedves szavakat.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások