100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Nem számít több halasztásra a Red Dead Redemption 2 kiadója

Végleges megjelenési dátumnak tekinti 2018. október 26-át a Take Two Interactive. A GTA sorozat és a Red Dead játékok kiadásáért felelős anyacég megtartotta záró értekezletét a legutóbbi üzleti negyedévére vonatkozóan, melyben a Rockstar Games bejelentésének megerősítése mellett más szemrevaló GTA információval is büszkélkedett a sajtónak.

Egyrész a Grand Theft Auto V már közel került a 90 millió eladáshoz, hiszen ennyi példányt szállítottak le a kereskedőknek, ami 5 millióval több az előző negyedév adataihoz képest. Ezt a számot öt esztendő alatt érte el a játék, összehasonlításképp anno a GTA San Andreas-ból 21.5 millió eladott darabot jegyzett annak első öt éve után a Guinness Rekordok Könyve.

Emellett a GTA Online továbbra is töretlennek tűnik, miután decemberben rekordszámú játékos csatlakozott a multiplayerhez. A mikrotranzakciók stabil bevételi forrásnak bizonyultak, olyannyira, hogy a cég pénzügyi vezetője, Lainie Goldstein elárulta, hogy a Red Dead Redemption 2 is valamilyen formában tartalmazni fog mikrotranzakciókat, részleteket ugyanakkor erről nem fedett fel.


A Red Dead Redemption 2 a képek alapján hatalmas játéktérrel kecsegtet

A Take 2 vezérigazgatója, Strauss Zelnick hozzátette, továbbra is játékosokra fókuszálnak, nem pedig "fizetőkre", hiszen a GTA Online-t is az ingyenes kiegészítők tudták sikeressé tenni. Hasonló sikerekre számít az RDR 2 többjátékos módjától, ami egy újabb utalás arra, hogy a fejlesztők hasonló receptet fognak alkalmazni a vadnyugaton is.

A kiadó magabiztosan tartja álláspontját, és nem változtatta meg a saccolt bevételeit az új Red Dead halasztása miatt, ami egyrészt egy még be nem jelentett 2K játéknak köszönhető, másfelől utal arra, hogy az őszi megjelenéssel is ugyanolyan sikerre számít, mint amilyet a tavaszi debütálástól is várt.

Ami mind a Rockstar Games, mind a 2K Games leányvállalatot érintheti, a Take 2-t megyőzte a Nintendo Switch sikere, így a jövőben több játékot várhatunk a két fejlesztő stúdiótól a nem egész egy éve debutáló hibrid konzolra.


dani.szentgali
Offline
2018. 02. 09. 11:55
Hát ez nem valami jó hír. Mondjuk lehetett rá számítani, hogy ugyanazt fogják eljátszani multiplayer téren, mint amit a GTA5-nél is eljátszottak. Jön majd az RDR2 multijába is a mikrotranzakció, meg a singleplayer mód rovására készülő mini DLC-k meg adversary módok. Ez számomra nem túl jó dolog, bár ahogy elnézem a GTA Online sikereiről szóló adatokat, ezzel kb. én vagyok így egyedül. Na mindegy. Néha megszívja az ember, ha nem követi a trendet meg a szürke tömeget.
Az mondjuk már sokkal jobb hír, hogy nem fogják többet csúsztatni. Már eleve ezt is kétszer csúsztatták el, mint anno a GTAV-öt (előbbit, vagyis az RDR2-őt először ugyebár 2017 őszére ígérték, majd ebből lett egy 2018 tavaszára történő csúsztatás és végül azt is átrakták 2018 őszére), szóval az mindenképp jó, hogy ha ősszel már valóban megjelenik és nem találnak ki semmiféle kamudumát amit hozzácsapnak a csúsztatással kapcsolatos posztjaikhoz.

CsabCharger
Offline
2018. 02. 09. 18:49
Már csak az online része miatt is kitolják pc-re. Mert pénzéhes banda ez.. XD

Rockstar69
Offline
2018. 02. 10. 08:23
CsabCharger: Hát amilyen szinten szétvan hekkelve PC-n az Online... Nem hiszem, hogy nagy érvágás lenne, ha nem adnák ki PC-re.

Amúgy, ha úgy lesznek megoldva a mikrotranzakciók, mint a GTA Online-nál, akkor nem lesz ezzel gond.

CsabCharger
Offline
2018. 02. 10. 20:33
Csak jó lenne. Így is-úgy is kitolom egyszer ha más nem konzolon. XD

dani.szentgali
Offline
2018. 02. 11. 13:01
Ha ki is fogják adni PC-re, amire az elődöt például véve nincs sok esély, akkor is csak jóval a konzolos megjelenés után tennék meg, mint anno a GTAV-nél. Addigra meg már annyira sok újdonságot nem tudnának adni a PC-s tábornak, hogy megérné a PC-s port, illetve a PC-seknek a vásárlás. A GTAV-nél még úgy ahogy korrekt volt a PC-s port, mert ott ugye a prevgen konzolosokkal baszott ki a Rockstar a PC-sek helyett, így ott azért grafikában meg tartalomban is bőven kaptak annyi kárpótlást, amennyit a későbbi kiadással megérdemeltek. Az RDR2 viszont már az erős, combos konzolgenerációra készül csak, ami azt jelenti, hogy bőven elfér benne a sokáig PC extrának minősült fotó mód meg videó mód/Rockstar Editor vagy ahogy hívják. Szóval itt a PC-sek már nem kapnának semmi extrát a konzolosokkal szemben a későbbi kiadásért cserébe. Ebben a helyzetben szerintem csak egy korrekt megoldás létezik, mégpedig az, hogy egyszerre kiadják a PC-s és konzolos kiadást is, de erre nincs sok esély. Szóval nem akarok rossz ómen lenni, meg az ördögöt sem akarom a falra festeni, vészmadár sem akarok lenni, továbbá én lennék a legboldogabb, ha a PC-s gamertársak is megkapnák az RDR2-t, de jelen állás szerint erre nem látok sok esélyt.

NikitaDragovich
Offline
2018. 02. 11. 21:13
dani.szentgali: Úgyis kiadják PC-re, főleg az RDR Online miatt is.

dani.szentgali
Offline
2018. 02. 12. 17:01
NikitaDragovich: Ésszerű lenne a dolog, de ahogy Rockstar69 is említette, a GTA Online is szét van hackelve meg modolva, szóval így nem érné meg a Rockstarnak a dolog. Így szerintem nem fogják kiadni PC-re.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások