100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Megjelent a Grand Theft Auto V Premium Online Edition!

Új kiadásban jelent meg a Grand Theft Auto V PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, mely a sztori módon és a többjátékos módon túl remek kezdő alapot is biztosít az újonnan csatlakozó játékosoknak.

A GTA V Premium Online Edition egyfajta összegző GOTY-, Complete Edition-szerű kiadás, mely vélhetően tartalmazza az összes eddig megjelent GTA Online kiegészítőt is, így az új belépők megspórolhatják azok letöltését, valamint a csomag tartalmazza a Criminal Enterprise Starter Pack-et is.

A Grand Theft Auto V: Premium Online Edition doboza

Utóbbi egy olyan pakk, ami válogatott ingatlanokat, járműveket, fegyvereket, tetoválásokat és $1.000.000 kezdő tőkét biztosít a GTA Online karakterünknek, hogy könnyebb legyen felzárkózni a már évek óta játszó játékosokhoz. A következőket tartalmazza:

Ingatlanok:

  • Maze Bank West Executive Office
  • Paleto Forest Gunrunning Bunker 
  • Senora Desert Counterfeit Cash Factory
  • Great Chaparral Biker Clubhouse 
  • 1561 San Vitas Street Apartment
  • 1337 Exceptionalists Way 10 férőhelyes garázs

Fegyverek, ruhák és tetoválások:

  • Compact Grenade Launcher
  • Marksman Rifle
  • Compact Rife
  • Kaszkadőr- és import/export ruhák, motoros ruhák és kiegészítők
Járművek:
  • Dune FAV 
  • Maibatsu Frogger
  • Enus Windsor
  • Obey Omnis
  • Coquette Classic
  • Turismo R
  • Pegassi Vortex
  • Huntley S
  • Western Zombie Chopper
  • Banshee

A GTA V Premium Online Edition csak néhány kiemelt boltban kapható, Magyarországon exkluzívan a Konzolvilágnál lehet megvásárolni 21.999 Ft-ért. A dobozban megtalálható a játék térképe is.


totyak
Offline
2018. 04. 20. 18:41
Erre a kiadásra aztán nagyon nem volt szükség, főleg nem ilyen áron. Azt remélem, hogy ez a Rockstar utolsó nagy rohama, mielőtt elengedi a GTA V kezét és a RDR2-re koncentrál. Utána meg jöhet végre egy új GTA.

Bence (Visali)
Offline
2018. 04. 20. 20:03
totyak: Igazából nem olyan felesleges, ez is egy "GOTY", csak épp a GTA Online "DLC-ket" tartalmazza. Azért egy új játékosnak előny, hogy nem kell mindet letöltögetni, illetve maga a pakk mégis olcsóbb, mintha valaki egy Criminal Enterprise Starter Pack mennyiségű shark cardot vásárolna, vagy külön magát a csomagot.

Én igazából abban bízom, hogy ez egyben egy törésvonalat is jelent, és innentől kezdve már takaréklángra kapcsolják az Online-t, hogy valami újra koncentráljanak. Majd kiderül.

totyak
Offline
2018. 04. 21. 19:28
Bence (Visali): A Goty kiadásokban az a trükk, hogy ott fizetős DLC-ket csomagolnak a játék mellé, ezek meg ingyenesek. Ráadásul simán ki lehet várni, hogy letöltse a rendszer. PC-n néha vacakol, nem tudom konzolon milyen, de csak emiatt egy új kiadás, szerintem vicc. Az meg, hogy egy feltápolt karakterrel induljak neki a játéknak, nem kihívás. Nem mellesleg 10 millió dollárt nem olyan nagy kaland összeszedni. Még mindig sokan csinálják a Heistokat, azokkal gyerekjáték. Nagyon szerettem ezt a részt is, de már nagyon várom, hogy elengedjék. Egyetlen dolog, ami érdekel ebből az új kiadásból, az a térkép. Hogy vajon ugyanaz-e, mint a normál kiadásban, vagy valami más fajta.

PSP
Offline
2018. 04. 21. 22:22
totyak: Nem 10, hanem 1 millio dollar fog jarni, szerintem nem mindegy. 10 misit marhara nem egyszeru osszeszedni, regebben gyerekjatek volt, mostmar 1 millioba is kemeny orakat kell beleolni.

Tobb ismerosomnek is problema volt hogyha most veszik meg a jatekot, akkor mi lesz veluk az onlineban... ugyhogy igen is meglesz a celkozonsege ennek a verzionak. Hiaba indul autokkal es fegyverekkel/penzzel, attol meg lvl1 lesz, sok plusz lehetoseg nelkul. Lesz benne kihivas ezekutan is.

totyak
Offline
2018. 04. 22. 10:24
PSP: A felsorolt épületekkel, fegyverekkel, járművekkel az egész pont 10 milliót ér, írja a Rockstar oldala.

Bence (Visali)
Offline
2018. 04. 23. 11:30
totyak: A Criminal Enterprise Starter Pack fizetős. A térkép ugyanaz.

totyak
Offline
2018. 04. 23. 17:20
Bence (Visali): Tudom, hogy az fizetős, de miért írod ezt nekem? Az nem DLC, csak egy megvásárolható kezdőpakk. És azt honnan tudod, hogy a térkép ugyanaz? Még nincs semmi kép róla a neten, unboxing videót meg egyet találtam, ahol alig látszik a térkép.

Bence (Visali)
Offline
2018. 04. 23. 20:30
totyak: Épp ez a lényeg, hogy a starter pack miatt fizetsz többet, ez egy opció, aki nem szeretné, az továbbra is megvásárolhatja az alapjátékot. A térképet onnan tudom, hogy volt alkalmam látni egy tok tartalmát.

totyak
Offline
2018. 04. 23. 20:35
Bence (Visali): Éppen ezért felesleges ez a kiadás szerintem, mert külön is megveheted hozzá a 10 milliós pakkot. Mondjuk az tény, hogy úgy drágább. Ha nem variáltak semmit a térképen, akkor meg főleg nem érdekel.

Rockstar69
Offline
2018. 04. 23. 22:47
Semmi baj nincs ezzel a kiadással. Az új játékosoknak elég jól jön.

dani.szentgali
Offline
2018. 04. 27. 20:41
Rockstar69: Szerintem sincs gond ezzel, egyetértek. Legalább ha valaki újonc, és kifejezetten a GTA Online miatt veszi meg a játékot, így legalább nem indul majd a nulláról a sok kőgazdag veterán játékossal szemben. Szóval jó ez a kiadás, bár az árat túlzónak érzem egy lassan ötéves játékért.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások