100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Több digitális bónusz is jár a Red Dead Redemption 2 előrendelőknek

Leleplezte a Microsoft, hogy milyen extra tartalmak járnak majd azoknak a játékosoknak, akik előrendelik a Red Dead Redemption 2-t. A játék frissített termékadatlapjából kiderül, hogy a játék sztori módjában a "War Horse" (valószínűleg egy egyedi ló), egy bizonyos Outlaw Survival csomag és némi bónusz pénz is elérhető lesz azoknak a rajongóknak, akik már most biztosak a vásárlásban.

Egyúttal akik július 31-ig bezárólag adják le előrendeléseiket, egy extra kincses térképet is kapnak. Mi több, most már nagyon valószínű, hogy a fejlesztők az új vadnyugati kaland mellett töretlenül futtatják majd tovább a GTA Online-t is, hiszen a fentiek mellett minden előrendelő $500.000 bónusz pénzt kap a népszerű GTA multiplayerben.

Érdemes megfigyelni, hogy a leírásban végig Red Dead Redemption 2 Story Mode tartalomként hivatkoznak a bónuszokra, ami alátámasztja azokat a teóriákat, hogy a Rockstar Games a GTA Online-hoz hasonló, különálló többjátékos módot tervez implementálni a cég legújabb játékába is, továbbá az előrendelői Treasure Map alapján az is biztos, hogy vissza fog térni az előző Red Dead játékban különösen kedvelt kincskeresés kihívás.

A Red Dead Redemption 2 október 26-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék különleges gyűjtői kiadásait még ebben a hónapban felfedi a Rockstar.


CsabCharger
Offline
2018. 06. 03. 06:58
A bőr hűljön a rokszarra, hogy ezt a telibevert fost nem képesek kiadni pc-re. Tuti vinnék mint a cukrot. Én pl, tuti előrendelném és ráadásul a gyűjtőit.

Bence (Visali)
Offline
2018. 06. 03. 10:11
CsabCharger: Szerintem még ne temesd. Ha sikeres lesz a multi, a hosszú távú bevétel miatt megéri majd nekik kiadni PC-re is De talán még az sem kell hozzá, hiszen ha az L.A. Noire-t érdemesnek tartották kiadni, akkor az RDR2-t miért ne.

CsabCharger
Offline
2018. 06. 03. 15:51
Bence (Visali): Ebben bízom Én is. Tehetek Róla, hogy született optimista vagyok? Sőt! Az elsőt kitoltam Ps3 alatt, de ha valami csoda folytán azt is megjelenne, akkor tuti vétel lenne. Annál is inkább mert ugye a 720p az nem 2160p. XD

Rockstar69
Offline
2018. 06. 03. 19:45
Bence (Visali): Pont, hogy azért nem éri meg nekik kiadni, mert már a multiból élnek meg. Az meg PC-n szét van hekkelve, ezért nem hiszem, hogy annyira mennek ott a shark cardok.

Bence (Visali)
Offline
2018. 06. 03. 21:57
Rockstar69: Vannak hekkerek, de még mindig jóval többet keresnek vele, mint semmit. Szerintem relatíve nem vesznek kevesebb shark cardot PC-n, mint konzolon. Valószínűleg az hackel, aki nem költene rá valós pénzt, de aki igen, az viszont ott is megveszi.

Rockstar69
Offline
2018. 06. 03. 22:25
Bence (Visali): De nem csak maguknak hekkelnek pénzt, hanem szórják is.

Bence (Visali)
Offline
2018. 06. 03. 22:37
Rockstar69: A pénzszórás már kevésbé jellemző, csak kéregetnek, de nem kapnak. Most már sokkal inkább csak trollok vannak.

Maccs
Offline
2018. 06. 04. 17:48
És közzétette a Rockstar milyen kiadásokkal jön majd a játék! Yupi!!
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások