100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Három különböző kiadásban jelenik meg a Red Dead Redemption 2!

A Rockstar Games hivatalosan is bejelentette, hogy milyen kiadásokban és milyen előrendelői extrákkal jelenik meg a Red Dead Redemption 2 október 26-án. A rajongók különböző digitális extrák közül válogathatnak, és az igazi gyűjtők fizikai tárgyakat is vásárolhatnak a szoftver mellé.

A fejlesztők egyfelől megerősítették azokat az előrendelői tartalmakat, amiket a Microsoft leplezett le véletlenül (?) már a hétvégén:

  • War Horse: Egy egyedi szürke ló, ami kifejezetten jó képességekkel rendelkezik, és remek társ marad a legkeményebb tűzharcokban is.
  • The Outlaw Survival Kit: Egy speciális csomag, ami különböző ellátmányt tartalmaz. A tartalmával szükség esetén feltölthetjük az életerőnket, vagy a Dead Eye-t
  • In-game cash bonus: Némi plusz pénz az induláshoz a Story Mode-ban.
  • Treasure Map: Egy exkluzív kincses térkép mindazoknak, akik július 31-ig rendelik elő a játékot.

Ezek a tartalmak mind a három (standard és a két extra) kiadáshoz is járnak.

Special Edition

Az egyik különleges Red Dead Redemption 2 változat a Special Edition lesz, mely nagyszerű tartalmakkal egészíti majd ki a játék sztori módjának repertoárját.

  • Térkép (fizikai): A bejárható terület térképe fizikai változatban. Arról egyelőre nincs információ, hogy ezt az alapkiadás is tartalmazza-e.
  • Bank Robbery Mission és Gang Hideout (Story Mode): Egy extra bankrablós küldetés Rhodes városkában, valamint lehetőség a Del Lobos banda rejtekhelyének elfoglalására.
  • Dappled Black Thoroughbred (Story Mode): Egy különleges foltos hátú telivér versenyló plusz egy egyedi Nuevo Paraiso nyereg.
  • Talisman és Medallion Gameplay Bónuszok (Story Mode): Különleges medálok és talizmánok, melyek segítséget nyújtanak a viselésükkor a játék során. A csizmán viselt Eagle Talon Talizmán kitolja az environmental awarness képesség használhatósági idejét, a táskában hordott Iguana Scale pedig segíti Arthurt, hogy kevesebb sebzést kapjon lóháton ülve.
  • Gameplay Boostok, Pénz Bónuszok és árkedvezmények (Story Mode): Különböző szorzók, amik segítik a játékmenetet, például felemeli az életerőt, az állóképességet, a Dead Eye Core-t, és megnövelik rablásokból, valamint az elejtett vadak eladásából származó bevételek összegét. A tábor fejlesztések olcsóbbak lesznek.
  • The Nuevo Paraiso Gunslinger Outfit (Story Mode): Exkluzív öltözék egy széles karimájú fekete cowboy kalappal, sötét indigó kabáttal, farmerre húzott chaps, bőrkesztyűk és bőrcsizma.
  • Ingyen hozzáférés néhány fegyverhez (Story Mode): Ingyen vársárolhatunk meg három fegyvert a fegyverkovácsoknál – a Volcanic Pistol pisztolyt, devastating Pump Action Shotgun sörétes puskát és a Lancaster Varmint Rifle puskát.

Ultimate Edition

Egy merészebb kiadásban is megjelenik a Red Dead Redemption 2. Az Ultimate Edition tartalmazza mindazt, amit a Special Edition is, valamint további bónuszokat is, melyek közül néhány már a többjátékos módot is érinti:

  • Steelbook: Különleges fémtok.
  • Bónusz Outfitek (Online): További extra öltözékek a multiplayer karakternek.
    • Blackrose Bounty Hunter Outfit: Oxblood színű kabát, mellény arany zsebóralánccal, sötét színű nadrág a csizmába tűrve.
    • Copperhead Enforcer Outfit: Szőrmés bőrmellény, két tónusú kesztyűk, fekete csíkos nadrág a fekete bőrcsizmába tűrve.
  • Black Chestnut Thoroughbred (Online): Egy sötét gesztenye színá telivér versenyló, koromfekete High Plains Cutting Saddle nyereggel  a multiplayerben.
  • Ingyen hozzáférés a Survivor Tábor Megjelenéshez (Survival Camp Theme, Online): Ingyen hozzáférés néhány tábor kinézethez a többjátékos módban.
  • Ingyen hozzáférés néhány fegyverhez (Story Mode és Online): A Special Edition tulajdonosai számára is ingyenes három fegyver az Ultimate Edition-nel a többjátékos módban is ingyenesen elérhető.
  • Rank bónusz (Online): Gyorsabb szintlépés a 25. szintig a multiplayerben.

Collector's Box (Gyűjtői kiadás)

Természetesen a Red Dead Redemption 2 sem marad igazi gyűjtői kiadás nélkül! A Rockstar Games ezúttal rendkívül kézenfekvően ezt úgy oldotta meg, hogy a fizikai rajongói tárgyakat tartalmazó csomagot külön vásárolhatjuk meg, és a csomagot kiegészíthetjük a szoftver bármelyik kiadásával (Standard Edition, Special Edition, Ultimate Edition). A pakk tartama:

  • Metal Tithing Box lakattal és kulccsal: Egy kulccsal zárható fémládika, ami a Van der Linde titkos vaskazettájára lett mintázva.
  • Collectable Challenge Coin: Egy különleges kétoldalas érme, az egyik oldalán egy amerikai bölénnyel, a másikon pedig egy csodás tájjal.
  • Kétoldalas Puzzle: 100 darabos kétoldalas puzzle. A kirakós darabjainak egyik oldalával a Saint Denis-i kikötő, a másikkal egy stilizált Rockstar Games logó rakható ki.
  • Six Shooter Bandana: Tradicionális mintájú bandana (kendő)
  • Treasure Map: Egy kincses térkép fizikai változata, mely valós helyet jelöl magában a játékban.
  • Pin Set: Hat darabos fegyvereket mintázó kitűző készlet.
  • Kártyapakli: Egy pakli francia kártya, stílusosan a Van der Linda banda tagjával mint Arthur Morgan, John Marston, Javier Escuella, Bill Williamson és Dutch van der Linde.
  • Wheeler, Rawson and Co. Catalogue: A játék boltjaiban is megtalálható katalógusok egyikének fizikai, 150 oldalas változata.
  • 12 cigaretta kártya: 12 darab gyűjthető cigaretta kártya, a játékban is összegyűjthető változatok mintájáta.

Fontos tehát, hogy ez a csomag NEM TARTALMAZZA magát a játékot, azt külön kell előrendelni!

Digitális jutalmak a GTA Online-ban

Amennyiben valaki digitálisan rendeli meg a játék egyik változatát a PlayStation Store-ban vagy az Xbox Game Store-ban, különböző mértékű bónusz összeget kap a GTA Onlineé-ban:

  • Standard Edition esetén $500.000
  • Special Edition esetén $1.000.000
  • Ultimate Edition esetén $2.000.000

Apró részletek a játékról

A szemfülesek kiszúrhattak néhány apró információ morzsát a játék sztori és többjátékos módjáról:

  • Valószínűleg cigarettakártya lesz az egyik gyűjtenivaló a játékban.
  • A multiplayerben lesznek szintek
  • A multiplayerben lesz legalább egy táborunk, amit testreszabhatunk

dani.szentgali
Offline
2018. 06. 04. 22:33
Hát ez rohadt jó! Nekem nagyon bejön mindegyik kiadás! Én ugyan csak a standardot fogom megvenni, de mindegyik elég jónak tűnik! És az is szuper, hogy pár dologra fény derült így. Lassan tényleg előrendelem a játékot.

Szerk.: Miután láttam és elolvastam a hírt a honlapotokon, gondoltam szerencsét próbálok, hátha megjöttek már a hivatalos magyar árak a magyar konzolboltokból, és úgy tűnik sikerrel jártam, hiszen a két gyűjtői kiadás mellett a standard kiadás fogyasztói árát is közzétették a legismertebb hazai eladók, így kiderült, hogy míg a standard kiadás ára 18990 forint lesz, addig a különleges kiadás 26990, míg a gyűjtők számára kreált változatért 31990 jó magyar aranyat kell kiperkálnia a legelvetemültebb fanatikusoknak. Az Ultimate Edition áráról eddig nem találtam infót, meg az sem biztos még, hogy az kapható lesz itthon, de ha igen, akkor az valószínűleg a Soecial Edition és a gyűjtői láda között lesz árban, ahogy tartalomban is.

Maccs
Offline
2018. 06. 06. 17:52
Én be is rendeltem az Ultimate Edition-t!! 31990Ft. Annyiba kerül mint maga a gyüjtői cuccok! Kizárolag csak a Konzolvilágnál lehet az Ultimate kiadást megrendelni. Több boltot kérdeztem és mondták hogy a forgalmazó jelezte hogy nem lesz kapható naluk csak az előbb emlitett üzletben.

totyak
Offline
2018. 06. 06. 20:49
Azért ahhoz pofa kell, hogy a méregdrága gyűjtőibe ne tegyék bele magát a játékot. Ha a fentebb írt árak stimmelnek, akkor a gyűjtői pakk és a standard edition, ami a legegyszerűbb kiadás, együtt már 51 ezer Ft. Az anyjuk valagát Rockstaréknak.

Bence (Visali)
Offline
2018. 06. 06. 22:51
totyak: Én jó ötletnek tartom, mert így azzal a változattal együtt veszed meg, amelyikkel szeretnéd, és nem muszáj egyszerre átvenned.

Lehet, hogy drága, de azért van is benne tartalom.

dani.szentgali
Offline
2018. 06. 07. 18:33
Maccs: Na ja, a Konzolvilág tud valamit. Én is náluk vásárolok már jó rég óta.
totyak: Ezzel nem tudok vitatkozni, valóban pofátlanok. De sajnos ez van. Ez legfeljebb/leginkább azoknak fájhat, akik hozzád hasonlóan vérbeli gyűjtők és mindenáron a legteljesebb pakkot akarják megvenni maguknak. Én nem tartozom ebbe a táborba, bőven megelégszem a sima kiadással. Mondjuk az sem olcsó, de legalább nem drágább, mint a legtöbb egyéb újonnan megjelenő tripla A játék manapság.
Bence (Visali): Van logika abban, amit mondasz, de egyetértek totyakkal, szerintem is hülyeség, hogy a gyűjtői dobozban nincs benne az alapjáték. Mi másért vásárolnád meg, ha az alapjáték nincs benne? Ez kb. olyan, mintha autót vennél motor nélkül csak azért, mert jól néz ki a karosszéria...

totyak
Offline
2018. 06. 07. 19:52
Bence (Visali): Igazából, ha visszagondolsz, GTA IV-nél volt egy sima alapkiadás, meg volt a Special, amiben a sok jóság mellett szintén kaptad a sima alapkiadást. GTA V-nél volt alapkiadás, Special fémtokkal és a CE, amiben a sok jóság mellett szintén megkaptad a Special fémtokját. Akkor most miért is nem lehet megoldani ilyen lépcsősen és a CE miért nem tudja tartalmazni az Ultimate fémtokját és a játékbeli tartalmakat? Megmondom, pusztán csak mocsok pénzéhségből, mert tudták, hogy a gyűjtői kiadások pillanatok alatt elmennek, de amellé már nyilván megveszi az ember a játékot is. A gyűjtői kiadás mindig is arról szólt, hogy a legteljesebb kiadás, ami csak létezik. Ez a CE így nagyon nem teljes. Ráadásul a sok ingame cucc szerintem kutyafülét sem ér és gondolom, ha aktív lesz az ember, mindet el is érheti majd, tehát csak ezek miatt értelmetlen a drágább kiadásokat venni. De ha nem is érhetőek el, akkor is lekakilom, ha nem lehet foltos lovam.

@dani.szentgali: Nekem egyik jelen generációs konzolom sincs, így nem érint a játék, meg amúgy sem venném meg a gyűjtőit, mert nem vagyok a rajongója. Nekem az első sem igazán jött be. Csak nagyon zavar, hogy már a Rockstar is majmot csinál a rajongóiból. Akkor most ezt várhatom a következő GTA-nál is? Mert annak nagyon nem örülnék.

dani.szentgali
Offline
2018. 06. 07. 20:21
totyak: Jó, a rajongásodat nem így értettem. Csak az ugrott be, hogy csomó GTA résznél mindig kérdezted, hogy lehet-e még kapni ilyen vagy olyan gyűjtőit, meg anno a GTAV-nél is említetted, hogy a fémtok, sapi meg egyéb ajándék bónusz szarok miatt meg akarod venni az egyik prevgen konzolos gyűjtőit. Emiatt jutottál eszembe, nem az RDR miatt, azt tudom, hogy nem szereted, ellenben azt is tudom, hogy a gyűjtői cuccokra gerjedsz. Az meg a GTA Online óta nyilvánvaló, hogy a Rockstar sok dologban rossz irányt vett fel. És a kérdésedre válaszolva; sajnos igen, szerintem ugyanezt várhatod majd a következő GTA-nál is. A Rockstar már sosem lesz igazán a régi. Mostantól jellemző lesz rájuk, hogy a többi kiadóhoz hasonlóan a múltból próbálnak majd megélni remastered játékok újraeladásával, valamint a gyűjtői változatokat marha drágán fogják árulni, akárcsak a többi kiadó, és végül a singleplayer játékosoktól elfordulva, a mai trendeknek megfelelően a multiplayert mikrotranzakciókkal meg DLC-kel megfűszerezve fogják majd erőltetni. Szóval ja, sajnálatos, undorító, szomorú, de a Rockstar átállt az Erő sötét oldalára.

totyak
Offline
2018. 06. 08. 07:32
dani.szentgali: Ha a GTA-t nézzük, teljesen jogos, amit írsz, ott elvakult gyűjtő vagyok, bevallom. Szinte minden kiadás megvan, amir terveztem megszerezni, még a gyűhtőik is De mindig találok valamit, ami még hiányzik.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások