100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Elindultunk!

Eljött a pillanat: végre most már mi, magyarok is saját Red Dead rajongói oldalon várhatjuk az októberben debutáló Red Dead Redemption 2-t! Büszkén jelentjük be, hogy útjára indítjuk a RedDeadPlace-t, ahová mindig visszajöhettek a legfrissebb RDR információkért, hírekért és segítségért. :)

Még ugyan maradtak hátra finomítások, de már számos cikkben merülhettek el, például megnézhetitek, milyen fegyverekhez nyúlhatunk majd a Red Dead Redemption 2-ben, ellenőrizhetitek, hogy a számotokra legmegfelelőbb kiadást rendeltétek-e elő a játékból, vagy ellenőrizhetitek, hogy melyik Red Dead Revolver trófeát nem sikerült még bezsebelni.

 

 

Pár cikkel ugyan még adósok maradtunk, de rövidesen a Red Dead Redemption 2 szereplőiről és élővilágáról is olvashattok nálunk, valamint nemsokára elkönyvjelzőzhetitek az első Redemption és a Revolver csalás kódjait is.

Mindenképp kövessetek a Facebook-on, és a napokban elstartoló többi közösségi felületünkön is, hogy biztosan ne maradjatok le a legújabb hírekről és tartalmakról! Ne felejtsetek el csatlakozni a csoportunkba sem, hogy októberben együtt fedezzük majd fel a GTA Online-hoz hasonlóan dinamikusnak ígérkező multiplayer módot. :)

Jó böngészést kíván GTAPlace, és most már egyben a Red Dead Place teljes csapata: wantoo, Visali, Rockstar69, MateL, Luszie, Shotgun, Gege és CBool! :)


Maccs
Offline
2018. 07. 20. 22:11
Köszönjük munkátokat! Legjobbak vagytok!

tatec
Offline
2018. 07. 21. 18:53
Köszönöm,hogy vagytok és napi fris hirekkel álltok elö ami nagyon OK,nem kell más oldalakon böngészni kutakodni ahol még hamis infot is adnak,csak igy tovább gyerekek tik vagytok a legjobbak!!!

dani.szentgali
Offline
2018. 07. 22. 14:29
Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz. Le a kalappal előttetek! Nagyon köszönjük, hogy elkészítettétek a RedDeadPlace-t, mert így tényleg jobb, hogy külön van kezelve a GTA-val ez a sorozat is, ugyanakkor nagyon jól oldottátok meg, hogy a két oldal között legyen kapcsolat és átfedés is, így nem kell senkinek sem újraregisztrálni, ami egy nagy kényelmi szempont szerintem! Csak így tovább, várjuk és köszönjük a legújabb fantasztikus munkáitokat, melyekkel elkényeztettek bennünket!

Ui.: Az új oldal elindításával meg is hoztátok a kedvemet, és pár órája végre-valahára én is előrendeltem a Red Dead Redemption 2-őt, amit már nagyon várok!

Bence (Visali)
Offline
2018. 07. 22. 18:29
Nagyon szépen köszönjük szépen a kedves szavakat, nagyon inspirálóak számunkra!

A hibákon és a kisebb hiányosságokon még dolgozgatunk. Sajnos a böngészők gyorsítótára nagyon bekavart, főleg a bejelentkezéseket illetően.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások