100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Elérhető a második RDR2 vonatkozású Treasure Hunt a GTA Online-ban!

Új kincskereső kihívással szerezhetünk ismét jó pénzt a GTA Online-ban, és egyúttal aktiválhatunk előre egy különleges fegyvert a Red Dead Redemption 2-ben. A korábbi egyedi double-action revolverhez hasonló treasure hunt teljesítésével ezúttal egy míves fejszét zsebelhetünk be.

Az első instrukciókat a GTA V sztori módjából ismert Maude-től kapjuk, aki gondosan igyekszik behajtani a vérdíjakat, hogy aztán végre valóra válthassa álmát egy férj, egy hangulatos amerikai alacsony fehér kerítés és egy Skip nevű kutyája képében.

Ha minden célpontot sikerül megtalálni, és elkapni élve vagy holtan, végül megkapjuk a különleges Stone Hatchet-et mind a GTA multiban, ráadásként pedig $250.000 dollár is üti a markunkat, ha teljesítjük a kapcsolódó Kill Challange kihívást, és egyben elérhetővé válik számunkra a fegyver az RDR2-ben is.

Érdemes egyébként elidőzni a láthatóan kézzel készített fejsze kinézetén. Az indián tollak azonnal beazonosítják a fejsze múltját, ez pedig nem az egyetlen amerikai őslakossághoz kapcsolódó apróság, az első Red Dead Redemption 2 trailerben egy fára csüggetett álomfogót is láttunk már, így egyre valószínűbb, hogy egy valamilyen indián szál is része lesz az RDR2 történetének.

UPDATE: Egyértelműsítettük a fegyvert aktiválásának feltételeit – a Red Dead Redemption 2-ben akkor kapjuk meg, ha teljesítjük a 25 kill kihívást!


totyak
Offline
2018. 08. 03. 20:12
Neki is álltam ma, csak képtelen voltam megtalálni az egyik célpontot. Bolyongtam egy darabig a célterületen, aztán kiléptem a fenébe.

Maccs
Offline
2018. 08. 04. 07:08
Szuper!! Pont kérdezni is akartam hogy mennyi embert kel leszálítani Maude-nek. 25!? Az szép! Én 2db-nál járok és egy laza 30 percembe telt! de ez jo! Én legalábbis élvezem!! Köszönjük a cikket nektek!!

Bence (Visali)
Offline
2018. 08. 04. 09:20
Maccs: Maude-nak 5 embert kell leszállítani, utána kapod meg a fegyvert, és aztán azzal kell 25 embert megölni, aki lehet akár NPC is.

Maccs
Offline
2018. 08. 04. 11:14
Bence (Visali): jah értem!! Ugy ahogy a revolvernél volt! Köszi hogy helyreraktál!

totyak
Offline
2018. 08. 04. 11:22
Bence (Visali): Le kell őket szállítani? Én csak megkerestem és kinyírtam őket. Mindegyikért 5000-t kaptam. Ha leszállítom, akkor is annyit fizet? Így akkor lehet nem is számolja, akiket már elkaptam?

Maccs
Offline
2018. 08. 04. 11:31
totyak: de ugy is jo ha megölöd, de ugy is lehet ha csak befenyíted (jo kis baseball ütő vagy egy boxer) és leszálitod Maude-nek. Am én leszálítottam kettőt és darabjáért kaptam 10.000$

Bence (Visali)
Offline
2018. 08. 04. 12:34
totyak: Jaja, ahogy Maccs írja. Meg lehet őket ölni, de ha elviszed őket, dupla annyit kapsz.

totyak
Offline
2018. 08. 04. 12:35
Megvan a balta, nekiálltam legyilkolni a 25 embert, de folyton kifagy a játék. Amikor elkezd vibrálni gyilkolás közben a képernyő és ölnék tovább, lazán kifagy.

Bence (Visali)
Offline
2018. 08. 04. 13:56
totyak: Ez nálam is van, már írtam ezügybena Rockstarnak, és küldtem nekik videót is. Akkor fagy ki a játék, ha épp folyamatban van egy ütési animáció, de közben elfogy a speciális képesség. Mintha nem tudna egyszerre visszaváltani, és átszámolni az ütés lendületét, vagy levenni az vizuális effektet.

Annyit csinálj, hogy amikor már minimumnál van a sárga vonal a radar alatt, ne használd a fejszét, csak utána. Biztos javítják majd egy patch-ben.

totyak
Offline
2018. 08. 04. 18:44
Bence (Visali): Kicsit fapados megoldás, de úgy oldottam meg, hogy minden egyes megölt ember után megálltam egy helyben és vártam, hogy leteljen a villogás, majd mentem a következő áldozathoz. Meglett a negyed milla

CsabCharger
Offline
2018. 08. 05. 07:47
Nekem a challenge-nél nem, de amúgy amikor bekapcsol a balta rampage módja akkor egy idő után ha hosszan benne tartom, kilép a játékból. Az előbb is. Mindenesetre megnyugtató,hogy ez egy bug. Azt vágja mindenki, hogy a rampage mód az godmode is egyben? XD Láttam videókat, többek között a GTA series csatornán, hogy rampageben zúzott a gyerek és közben pedig túlélte a sorozatos fejlövéseket. XD

dani.szentgali
Offline
2018. 08. 05. 16:46
Ha volt az első Red Dead Redemption-ben egy vadnyugatra jellemző dolog, ami nem került bele a játékba, akkor az egyértelműen az indiánok és a hozzájuk kapcsolódó mellékszálak, utalások, küldetések, stb. Persze ez valahol érthető volt, hiszen az RDR1 a vadnyugat végnapjaiban játszódik, így abban az időben valószínűleg már nem is nagyon lehetett indiánokba botlani. Viszont az RDR2 az elődjénél jóval korábban játszódik, így itt már azért illene jónéhány indiánnal találkozni (nemcsak a városba költözött ex-indiánokkal, mint amilyen az első részben Nastas volt), és a balta, az álomfogó és a kenu amit szintén az egyik trailerben láttunk, mind bizonyítják, hogy az új vadnyugatban nagyobb szerep jut az őslakosoknak is.

tatec
Offline
2018. 08. 06. 17:54
Én is szeretnék egy pár indiánt legaláb egy pár küldit csináljunk velük az nagyon jo lenne.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások