100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

BREAKING: Red Dead Online bejelentve!

Ma hivatalos megerősítésre került, ami már nagyon régóta szinte borítékolható volt: Red Dead Online néven fog futni a Red Dead Redemption 2 többjátékos módja, ami – hasonlóan a GTA Online-hoz – egy nyílt, dinamikusan fejlődő világ lesz, ahol közösen játszhatunk majd barátainkkal és a közösséggel.

A Rockstar Games ismét úgy döntött, előbb hagy időt nekünk, hogy megismerjük a játékot, a történetet és a lehetőséget október 26-tól, majd a Red Dead Online valamivel később, novembertől várja majd a játékosokat.

Újdonság azonban, hogy ezt a fejlesztők ezúttal nyílt bétaként indítják el a multiplayer, így kezdetben biztosan lesznek anomáliák, hibák, és a játékos közösség bevonásával fogják majd toldozgatni, foltozgatni, tökéletesíteni és természetesen bővíteni rendszeres frissítések formájában. 

A Rockstar elmondása szerint a Red Dead Online az első Red Dead Redemption többjátékos módjára építkezik, és egyaránt lesznek benne narratív kooperatív, valamint kompetitív játékmódok. A multi természetesen ingyenes lesz mindazoknak, akik megvásárolják az RDR2-t akár PlayStation 4, akár Xbox One platformon.

Hamarosan több információ érkezik. :)

FRISSÍTÉS 2018.09.19. 23:44: Az IGN interjút készített a fejlesztőkből, amiből kiderül még egy-két fontos információ arró, hogy nagyjából mire számíthatunk. A cikkből kimazsoláztuk a lényeges infókat.


dani.szentgali
Offline
2018. 09. 20. 20:47
Nem rossz, bár arra a GTAV és a GTA Online esete után nagyon kíváncsi leszek, hogyan oldják majd meg azt, hogy mind a singleplayeres, mind a multiplayeres játékostábor egyenlően kapja a tartalmakat és ugyanúgy élvezzék a játékot... ha már kihangsúlyozták, hogy fontosnak tartják a singleplayert, mutassák meg. Csak nehogy az egyjátékos mód legyen a multi bétája...
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások