100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Bejelentésre kerültek a Red Dead Redemption 2 PlayStation 4 gépcsomagok

Remek belépőt kínál a Sony és a Rockstar Games mindenkinek, akiknek a Red Dead Redemption 2 lesz az (egyik) első konzoljátéka. A játék három PlayStation 4 gépcsomagban is megjelenik, így mindenki kiválaszthatja a neki kedvezőbb konzoltípust. 

Lesz PlayStation 4 Slim 500GB, PlayStation 4 Slim 1TB és PlayStation 4 Pro bundle is, mindegyikük tartalmazza az alapfelszerelést, azaz egy játékkonzolt, egy darab DualShock 4 kontrollert, USB töltőkábelt, headsetet, és HDMI kábelt, valamint ezeken feleül a Red Dead Redemption 2 standard kiadásának dobozos változatát.

Mindegyik csomag a játékkal egy időben, azaz október 26-án debütált, és limitált ideig lesznek elérhetőek.

Az elérhető változatok területenként eltérhetnek, de amint lesz pontos infónk, hogy Magyarországon mindhárom csomag elérhető lesz-e, illetve ha lesznek forint árak, frissítjük a hírt. Ha az elmúlt időszak trendjeit nézzük – Spider-Man, FIFA 19 PS4 csomagok –, akkor elképzelhető, hogy az 500GB-os Slim nálunk valamiért már nem kerül a piacra.

PlayStation 4 Pro 1TB Red Dead Redemption 2 gépcsomag

PlayStation 4 Slim 1TB Red Dead Redemption 2 gépcsomag

PlayStation 4 Slim 500GB Red Dead Redemption 2 gépcsomag

Frissítve 2018.09.25. 09:00:

A Konzolvilágnál már előrendelhető az 1TB-os Slim és a Pro gépcsomag. PS4 Slim 1TB csomag 124.900 Ft-ért, a PS4 Pro bundle 154.900 Ft-ért rendelhető elő!


dani.szentgali
Offline
2018. 09. 29. 12:41
Ez egy fantasztikus lehetőség azok számára, akik még nem vettek PS4-et. Jók ezek a gépcsomagok, bár nem igazán értem, hogy miért probléma az, hogy 500GB-os kiszerelésben valószínűleg nem lesz gépcsomag, mert manapság a PS4-re nemhogy az 500GB, még az 1 TB is kevésnek bizonyulhat - pláne úgy, hogy nemrég kiderült a Red Dead Redemption 2 brutális, 105 GB-os helyigénye. Nekem most van olyan 24 játékom az alapból 1TB-os PS4-emre, de pár hónapja muszáj voltam bővíteni a tárhelyet, mivel a rendszerfrissítéseknek meg egyéb rendszeralkalmazásoknak és az újabb játékoknak már nem volt hely. Végül is jó döntést hoztam, amikor beruháztam a 2 TB-os külső tárolóra, mivel nekem alapból sok játékom van, és nem szeretem őket letörölgetni a gépről, az RDR2 miatt meg tuti sokat kellett volna letörölnöm, ha nincs bővítés. Persze a PC-s tulajoknak talán jól jönne az 500GB-s PS4-es gépcsomag is, hiszen ők általában csak egy-két konzolexkluzív cím miatt ruháznak be egy konzolba, de aki alapból konzolos, vagy hosszútávra és több játékra tervez konzolt venni, annak bizony nem lenne elég semmire az 500GB.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások