100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

105GB helyet igényel majd PS4 konzolokon a Red Dead Redemption 2

Mostanság talán már nem is akad lelkesebb rajongói csapat, minr a RockstarIntel rajongói oldal mögött álló team. A srácoknak sikerült valahonnan kibányászniuk a Red Dead Redemption 2 PlayStation 4 Pro gépcsomag dobozának hátsó koncepciós fotóját, melyről fontos információk derülnek ki a telepített fájlok méretét, illetve a Red Dead Online-t érintően is.

A tájékoztató szövegek alapján a játék 105GB helyet kíván majd elfoglalni a fájloknak a merevlemezen. Ez egyaránt jelentheti azt, hogy a kezdetektől fogva ennyi kell majd a játéknak, de akár azt is, hogy a fejlesztők előre számolnak némi plusz hellyel az első Red Dead Online frissítéseknek. Az mindenesetre cseppet sem meglepő, hogy az RDR2 akár jóval többet is foglalhat a GTA V-nél, hiszen ez az első Rockstar Games játék, ami alapból támogatja a 4K felbontást nagyméretű textúrákkal.


Kép forrása: RockstarIntel

További adatok vonatkoznak a multiplayerre, például hogy a beígért időlegesen Sony exkluzív RDO tartalmak 30 nappal korábban érkeznek majd PS4-re, illetve a szobákban legfeljebb 32 ember fér majd el (bár mi inkább 30-at veszünk ki az aprócska betűkből, de aztán ki tudja - by szerk.).

Már csak egy szűk hónap van hátra a Red Dead Redemption 2 megjelenéséig. :)


dani.szentgali
Offline
2018. 09. 29. 13:17
Hatalmas helyet foglal a játék, bár a gigászi és minden eddiginél részletesebb játékterületet, a több mint 200 eltérő állatfajt, rengeteg random generálódó, több végkifejletű eseményt és az RDO-t alapul véve ez talán valóban nem annyira meglepő. Mindenesetre azok a konzoltulajok, akik 500GB-os alapgépekkel rendelkeznek, ezt erősen megszívják, mert nagyon sok játékot kell majd letörölniük az RDR2 miatt. Mondjuk talán még az 1TB-os rendszerekkel játszó embereknek is lehetnek gondjaik, ha azt vesszük alapul, hogy az én 1TB-os PS4-em 18 játék után másfél év alatt majdnem teljesen betelt. Szóval ja, ez bizony rengeteg tárhely, de minden bizonnyal megéri majd az élményért sok tárterületet felszabadítani, illetve kivárni, amíg ez a 105GB feltelepül. Mert az biztos, hogy nagyon sok idő lesz. Mindenesetre az ilyen nagyságú telepítéseknek köszönhetően végre igazán kihasználásra kerül majd a jelenlegi konzolok egyik hasznos funkciója, mégpedig az alvó mód.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások