A tábor

Élet a Van der Linde bandában

Arthur Morgan

Bemutatkozik a játék főhőse

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Fegyverek

Párbajra fel!

Hírek /

18 új Red Dead Redemption 2 screenshot

Az amerikai IGN szerkesztői lehetőséget kaptak, hogy megírják élményüket a Red Dead Redemption 2 első négy órájáról. Bár úgy írják, a cikk nem spoileres, felhívják rá a figyelmet, hogy részleteket tartalmaz a kezdetrekről, így mi azért aggódunk, hogy esetleg olyan információkat tartalmaz, amivel nem szeretnénk előre elrontani a saját játékélmányünket, a felfedezés varázsát, így ezt a cikket most kivételesen nem fordítjuk le.

Aki elég bátor, angol nyelven itt tudja elolvasni (aztán ha mégsem vészes, szóljon, hogy írhatjuk :D), a hozzá mellékelt 18 új képet pedig megtaláljátok lentebb.

GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA

Köszönjük Patyinak, hogy jelezte nekünk a hírt!^^


dani.szentgali
Offline
2018. 10. 06. 16:03
Gyönyörűek ezek a képek is, köszönjük szépen a megosztást! Már kezdem kicsit szégyellni magam, hogy lassan több száz, szebbnél szebb kép jött már ki a játékról, én mégsem tudtam még választani közülük és egyiket sem raktam még be a számítógépre háttérképnek.
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők A tábor Élővilág Tevékenységek Lovaglás Vadászat és horgászat Fegyverek Multiplayer Előrendelhető kiadások Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások