100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

18 új Red Dead Redemption 2 screenshot

Az amerikai IGN szerkesztői lehetőséget kaptak, hogy megírják élményüket a Red Dead Redemption 2 első négy órájáról. Bár úgy írják, a cikk nem spoileres, felhívják rá a figyelmet, hogy részleteket tartalmaz a kezdetrekről, így mi azért aggódunk, hogy esetleg olyan információkat tartalmaz, amivel nem szeretnénk előre elrontani a saját játékélmányünket, a felfedezés varázsát, így ezt a cikket most kivételesen nem fordítjuk le.

Aki elég bátor, angol nyelven itt tudja elolvasni (aztán ha mégsem vészes, szóljon, hogy írhatjuk :D), a hozzá mellékelt 18 új képet pedig megtaláljátok lentebb.

GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA

Köszönjük Patyinak, hogy jelezte nekünk a hírt!^^


dani.szentgali
Offline
2018. 10. 06. 16:03
Gyönyörűek ezek a képek is, köszönjük szépen a megosztást! Már kezdem kicsit szégyellni magam, hogy lassan több száz, szebbnél szebb kép jött már ki a játékról, én mégsem tudtam még választani közülük és egyiket sem raktam még be a számítógépre háttérképnek.


Offline
2019. 03. 13. 04:40
I enjoy what you've got right here. I can't wait to release this game!
https://games.lol/armor/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások