100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Kilépett a béta státuszból a Red Dead Online! Jól kidolgozott passzív móddal, póker minijátékkal és rengeteg újdonsággal bővült a multiplayer. Nyártól különböző szerepeket is vállalhatunk.
Hírek /

Kiderült, mik lesznek a Sony exkluzív Red Dead Online tartalmak

A Sony már a Red Dead Redemption 2 bejelentése után közvetlenül eldicsekedett azzal, hogy időlegesen exkluzív tartalmak miatt lesz érdemes PlayStation 4-re előrendelni a játékot. Most végre kiderült, hogy konkrétan milyen tartalmakban egyezett meg a Rockstar Games és a Sony. Az Xbox One tulajdonosak fellélegezhetnek, semmilyen számottevő játékmódról nem maradnak le, csupán apró külsőségekről van szó. ;)

A fejlesztők a GTA Online kapcsán többször kiemelték, hogy azért döntöttek a fizetős frissítések helyett az ingyenes tartalmak plusz mikrotranzakció párosítás mellett, hogy mindenki azonos lehetőségekkel rendelkezzen, azaz ebből kifolyólag semmiképp se szegmentálódjon, osztódjon kisebb csoportokra a multiplayer közössége. Ezek után számíthattunk rá, hogy az exkluzív tartalmak leginkább esztétikai, vagy a játékmenetet minimálisan befolyásoló különlegességekről lehet szó, nem pedig komplett frissítésekről.

A hivatalos amerikai PlayStation Blogon közzétett bejegyzés szerint egy öltözéket, egy lovat és egy fegyvert élvezhetnek 30 napig kizárólag csak a PS4 játékosok:

  • A Grizzlies Outlaw Outfit öltözék mind a single playerben, mind a Red Dead Online-ban ben megtalálható lesz PS4-en már a megjelenést követő 30 napban
  • A Red Chestnut Arabian horse (egy arábiai ló) és hozzá egy aligátorbőrből készült nyereg a Red Dead Online-ban debütál majd novemberben, és 30 napig csak PS4-en lesz elérhető.
  • A High Rolled Double-Action Revolver egy szintén az RDO indulásakor lesz egy hónapon át a PlayStation 4 játékosok kiváltsága.


dani.szentgali
Offline
2018. 10. 06. 16:10
Kár, hogy a ló és a revolver csak a multiban lesz elérhető.

NagyvaradiG78
Offline
2018. 10. 07. 09:16
dani.szentgali: lesz így is elég ló és fegyver a játékban és biztos ezek is meglesznek Single play-ben is


Offline
2019. 02. 13. 06:10
Thanks a lot for providing individuals with a very pleasant possiblity to discover important secrets from this site. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások