100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Új fegyver infókat teasel a Rockstar Games a közösségi oldalakon

Ismét érdemes figyelni a Rockstar Games közösségi oldalait, mert most a Red Dead Redemption 2 fegyvereivel és az azokkal kapcsolatos lehetőségekkel kapcsolatban árulnak el részleteket a fejlesztők, és úgy tűnik, ismét több poszt érkezik határozott időközönként (most talán óránként, vagy másfél-két óránként? - by szerk.). Emellett ha jól tippelünk, ezek fényében nemsokára egy "Weapons" szekció is megnyílhat a játék hivatalos oldalán.

Egyelőre két kép került ki némi információval:

  • A fegyverfejlesztések között lesznek esztétikai jellegűek, mint új fém (metals) és fa (woods) elemek, lakkozás (varnishes), gravírozások (engravings), valamint számos teljesítményt befolyásoló kiegészítők, mint új tárak (barrels), támaszok (grips), célzók (sights) és távcsövek (scopes). Mindezek által teljesen egyedi fegyverek készíthetőek.
  • Az egykezes fegyverek között lesznek pisztolyok, revolverek és fűrészelt csövű puskák, melyeket pisztolytáskában hordhatunk. A pisztolytáskánkat is fejleszthetjük, megerősíthetjük majd, ami segít lassítani a bennük tárolt fegyverek elhasználódását. Az Off-Hand táskák lehetőséget adnak a kétkezes dupla fegyverhasználatra.

GTA GTA

Ha új információk érkeznek, ezt a hírt frissítjük majd. :)

FRISSÍTVE 2018.10.11. 19:30

A fejelsztők most csütörtökön folytatták a posztolást két új in-game screenshottal, melyek a Dead Eye-t mutatják be, és többet megmutatnak a HUD-ból is. A továbbgondolt Dead-Eye rendszernek köszönhetően lehetőségünk lesz majd külön megjelölni az ellenfelek leggyengébb pontjait, mint a szív és az agy, de akár a tüdőt is.

GTA GTA


Maccs
Offline
2018. 10. 11. 19:49
Már csak 2 hét. És lesz ám egyedi fegyverrel Dead Eye-ozás!!


Offline
2019. 02. 13. 06:19
You're so cool! I dont suppose Ive read something like this before. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások