100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Elindult a hivatalos oldal Weaponry szekciója

Ahogy sejtettük, a Rockstar Games új szekcióval bővítette a Red Dead Redemption 2 hivatalos oldalát, ahol kifejezetten a játékban elérhető fegyverarzenálról, valamint a kapcsolódó lehetőségekről tájékozódhatunk némi új kép, és rövidke videó (!) kíséretében.

A leírásokból kiderül, hogy több, mint 50 fegyver közül választhatjuk majd ki a legszimpatikusabbakat, és a különböző fejlesztésekkel azok pontosságán, hatótávolságán és sebzésén is javíthatunk. Annak ellenére, hogy idővel elhasználódnak, minél többször használjuk őket, annál jobban teljesítenek majd. A karbantartásuk tisztítást és olajozást igényel majd.

Az oldalra felkerült szórólap vagy plakát replikáról megismerhetünk néhány konkrét pisztolyt, revolvert, gyorstüzelőt és puskát is:

  • Cattleman Revolver
  • Volcanic Pistol
  • Springfield Rifle
  • Sawed-Off Shotgun
  • Litchfield Repeater

GTA GTA GTA
GTA GTA


Minden fegyvernek megvannak a maga tulajdonságai és előnyei. Egy fűrészeltcsüövú puska például kifejezetten jó választás, ha a másik kezünkben egy lámpást vagy egy állattetemet viszünk, míg vadászatra a Varmint Rifle lehet jó társ, mivel kevesebb kárt okoz az elejtett vadban. A játékban többféle töltény craftolható: Split Point, High Velocity és Explosive (robbanó) töltény.

GTA GTA GTA GTA

A Dead Eye rendszert is bemutatják a fejlesztők, ami – az új játékosok kedvéért – gyakorlatilag az idő lelassítása egy pár másodpercre, ami alatt megjelölhetünk pár célpontot látványos, precíz és hatékony támadáshoz. Ez egy különleges képesség, ami fejlődik a játék során – kezdetben automatikus célpontválasztással segít, később pedig manuálisan is megjelölhetjük a kívánt gyengepontokat akár több célponton is.


GTA GTA GTA GTA

Érdemes ellátogatni a játék hivatalos oldalára a rövidke videókért, ahol a fegyverek használatát láthatjuk mozgásban.


dani.szentgali
Offline
2018. 10. 14. 12:20
Szuperül néz ki! És már csak 11 nap van hátra a megjelenésig. Azért repül az idő rendesen, ha az embernek vannak tennivalói.


Offline
2019. 02. 13. 06:25
Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások