100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Hivatalos részletek az RDR2 megjelenéséről: day one patch, okostelefonos app és más

A Red Dead Redemption 2 megjelenéséhez vészesen közel kerülve a Rockstar Games megosztott némi fontos tudnivalót, amit érdemes megjegyeznünk a játék debütálását érintően. Lesz hivatalos app, első napos javítócsomag, és a fejlesztők most azt is bejelentették, mikor járnak le a médiatartalmak feltöltésére vonatkozó embargók. Érkezett egy új kép is.

Red Dead Redemption 2: Official Companion App

A játék megjelenésekor, azaz október 26-án mind az AppStore, mind a Google Play kínálatába felkerül egy kísérő okostelefonos applikáció, melyet összeköthetünk majd a játék akár PlayStation 4, akár Xbox One verziójával. Erről még ma (!) elárul több információt a Rockstar Games.

Day One Patch

Mindkét plaformon elérhető lesz egy első napi javítócsomag, melyek az utolsó pillanatban eszközölt foltozgatásokat, finomhangolásokat tartalmazza a játékhoz. A fejlesztők azt javasolják, mindenképp töltsük le a frissítést a játék indítása előtt a jobb játékélmény érdekében.

Visszajelzések

Az elmúlt héten megújult a Rockstar Support  oldala, ami mostantól teljesen reszponzív lett, így bármilyen eszközről, akár az okostelefonunkról is gyorsan segítséget kérhetünk a fejlesztőktől akár hosszabb üzenet, akár chat beszélgetés formájában.

Mikortól lehet streamelni?

A fejlesztők különös odafigyeléssel próbálják elérni, hogy lehetőleg mindenki számára egyszerre induljon a játék, és ne ütközzünk idő előtt kiszivárgó gameplayekbe. Ahogy a Rockstar megragadta a lényeget: "[tudják, hogy] a játékok gyakran leesnek a kamionról, és épp a játékosok kezébe fújja őket a szél". A streamekre, videókra, gameplay képekre és egyéb médiatartalmakra vonatkozó embargók budapesti idő szerint ekkor fognak lejárni: 

2018. október 25., csütörtök 13:01

Red Dead Online

Ahogy azt már korábban is jelezték, a multiplayer mindkét platformon novemberben fog elindulni, kezdetben csak nyílt bétaként. A fejlesztők döcögős startra számítanak, és számítanak a játékosok visszajelzésére mind technikai kérdésekben, mind pedig tartalmi javaslatokat érintően. A GTA Online-hoz hasonlóan folyamatos frissítések biztosítják majd az újabb játékélményt. A Red Dead Online természetesen ingyenesen, és a Red Dead Redemption 2-vele gyütt érhető el.


Maccs
Offline
2018. 10. 23. 15:42
Szuper!!! Várjuk a részleteket!! Köszönjük RDP!!


Offline
2019. 02. 13. 06:34
I am not really good with Hungarian but I line up this very easygoing to understand. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások