100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Részletek a Red Dead Redemption 2: Official Companion App-ról

Meg is érkezett a szintén pénteken debütáló hivatalos Red Dead Redemption 2 mobilos alkalmazás bemutatása. Az "Official Companion App" nevet viselő applikáció folyamatos szinkronban lesz majd az aktuális játékállásunkkal, és számos módon egészíti majd ki a játékélményünket.

Az alkalmazás képes lesz lekövetni, hogy éppen hol járunk és mit csinálunk akár PlayStation 4-en, akár Xbox One-on. Elsősorban tartalmazza a játék interaktív térképét, melyen jelölve vannak a fontos helyek, mint például az üzletek. Egy bökéssel megjelölhetünk helyeket, ahová el szeretnénk jutni.

Emellett végig nyomon követhetjük Arthur statisztikáját az okostelefonunkon – vagy tabletünkön – is, ezáltal akár azt is megoldhatjuk, hogy a konzolon teljesen kikapcsoljuk a HUD elemeket, és mindent csak az alkalmazás segítségével monitorozunk.

Megnézhetjük Arthur illusztrált útirajzát is, valamint szinkronizálhatjuk a játékstatisztikánkat a Social Clubbal, elolvashatjuk a játék kézikönyvének digitális változatát, sőt a hivatalos Piggyback útmutatót is.

Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások