100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Kilépett a béta státuszból a Red Dead Online! Jól kidolgozott passzív móddal, póker minijátékkal és rengeteg újdonsággal bővült a multiplayer. Nyártól különböző szerepeket is vállalhatunk.
Hírek /

Megjelent a Red Dead Redemption 2!

Több évig váratott magára, de ma végül a boltok polcaira került a Red Dead Redemption 2, és világszerte mindenki belevághat egy újabb felejthetetlen kalandba a vadnyugaton.

A játék a Metacriticen és az Opencriticen is tarol. Jelenleg 97 pontra rúg a közel száz előzetes pontszám átlaga, Xbox One-on a 98-at is eléri, amivel eléri a GTA IV eredményét, ami Rockstar Games eddigi legjobb értékelést kapott játéka.

A magas pontszámot pedig állítjuk, meg is érdemli, mert hangulatával, részletgazdagságával és lehetőségeinek széles tárházával az első perctől fantasztikus élményt nyújt. Akik követnek minket a Facebook-on már tudják, hogy az elsők között játszhattunk a végleges változattal, ezt a felbecsülhetetlen lehetőséget ezúton is nagyon köszönjük a Rockstar Games-nek!

A pár nap extra időt arra használtuk, hogy előre feltérképezzük kicsit a játékot, és felkészüljünk a cikkek írására. A játék ugyan teljesen beszippantott minket, de azért – erőszakkal – megpróbálunk időnként pihenőt tartani, és minél előbb publikálni egy-egy leírást, ami hasznos segítséget nyújthat minden Red Dead játékosnak.

Bármiben segítségre van szükségetek, bátran írjatok üzenetet, kommentet, bejegyzést akár az oldalon, akár a mi Facebook csoportunkba, akár más nagyszerű Red Dead csoportba. Ahol jelen vagyunk, mindenütt szívesen segítünk. Osszátok meg élményeiteket, jelezzétek nekünk, hogy elsősorban mihez lenne szükségetek útmutatóra, és azokat igyekszünk előbbre venni a cikkek írásakor.

via GIPHY

Érdemes körbenézni a Social Club-on is, ahol a játék saját szekciójában nem csak a statisztikánkat követhetjük nyomon, de gyakorlatilag elintézhetjük az in-game cuccokat vásárlását akár itt is.

Na nyomás játszani! Jó játékot kívánunk mindenkinek! :)


Maccs
Offline
2018. 10. 26. 09:07
Köszönjük!! És élmenyekben gazdag játszást kívánok én is minden RDR2 játékosnak!!

dani.szentgali
Offline
2018. 10. 30. 12:29
Köszönjük a segítségeteket és azt, hogy Veletek együtt várhattuk ennek a fantasztikus játéknak a megjelenését! Jó játékot nektek is, és ha esetleg nektek is lenne kérdésetek, ti is nyugodtan forduljatok a RedDeadPlace/GTAPlace közösség tagjaihoz, hátha ki tudjuk segíteni egymást ebben-abban.


Offline
2019. 02. 13. 05:59
This could be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások