A tábor

Élet a Van der Linde bandában

Arthur Morgan

Bemutatkozik a játék főhőse

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Fegyverek

Párbajra fel!

Megjelent a Red Dead Redemption 2! Most játszunk, és nemsokára új cikkekkel jelentkezünk. ;)
Hírek /

Ezek a Red Dead Redemption 2 100%-os végigjátszásának feltételei

Most, hogy végre mindannyian a kezünkbe vehetjük a Red Dead Redemption 2-t, iparkodnunk kell a cikkek terén, hogy amint szükségetek nyílik rá, hasznos segítséggel tudjunk szolgálni nektek. :)

Elsőként a 100%-os végigjátszás eléréséhez szükséges feladatok listáját gyűjtöttük össze, melyet a hír alján lővé linkre kattintva, vagy a menüből érhettek el. Ez egyben jól felvázolja a játék lehetőségeinek legjavát is, illetve áttekintést ad, hogy mi mindenre lesz még szükség a jövőben. Ha van bármi, amit szeretnétek, hogy előbbre vegyünk, bátran jelezzétek hírkommentben, a fórumon vagy a Facebookon! ;)

» Tovább a 100% feltétele cikkhez «


dani.szentgali
Offline
2018. 10. 30. 12:28
Köszönjük a részletes cikket!

Ejha, van ám tennivaló bőven! Amúgy örülök, hogy a GTA San Andreas óta először végre ismét elérte és meghaladta egy Rockstar játék sztorija a 100 főküldetést.
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Tevékenységek Lovaglás Vadászat és horgászat Fegyverek Multiplayer A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások