100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Kilépett a béta státuszból a Red Dead Online! Jól kidolgozott passzív móddal, póker minijátékkal és rengeteg újdonsággal bővült a multiplayer. Nyártól különböző szerepeket is vállalhatunk.
Hírek /

Ezek a Red Dead Redemption 2 100%-os végigjátszásának feltételei

Most, hogy végre mindannyian a kezünkbe vehetjük a Red Dead Redemption 2-t, iparkodnunk kell a cikkek terén, hogy amint szükségetek nyílik rá, hasznos segítséggel tudjunk szolgálni nektek. :)

Elsőként a 100%-os végigjátszás eléréséhez szükséges feladatok listáját gyűjtöttük össze, melyet a hír alján lővé linkre kattintva, vagy a menüből érhettek el. Ez egyben jól felvázolja a játék lehetőségeinek legjavát is, illetve áttekintést ad, hogy mi mindenre lesz még szükség a jövőben. Ha van bármi, amit szeretnétek, hogy előbbre vegyünk, bátran jelezzétek hírkommentben, a fórumon vagy a Facebookon! ;)

» Tovább a 100% feltétele cikkhez «


dani.szentgali
Offline
2018. 10. 30. 12:28
Köszönjük a részletes cikket!

Ejha, van ám tennivaló bőven! Amúgy örülök, hogy a GTA San Andreas óta először végre ismét elérte és meghaladta egy Rockstar játék sztorija a 100 főküldetést.


Offline
2019. 02. 13. 06:03
I have to thank you for the efforts you have put in writing this blog. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások