100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Nyereményjáték: Nyerj egy puhakötésű hivatalos kézikönyvet! :)

Nyerményjátékot hirdetünk a Facebookon, mely során egy szerencsés beszerezheti a hivatalos, angol nyelvű Red Dead Redemption 2: The Complete Official Guide kézikönyv puhakötésű változatát.

A nevezéshez csupán annyi szükséges, hogy a nyereményjáték Facebook posztja alatt, melyet a hír végén lévő hivatkozásra kattintva lehet megnyitni, jelöld meg kommentben egy barátodat, aki szintén játszik a Red Dead Redemption 2-vel.

Azt az útmutatót mi is intenzíven használjuk mind a játék közben, mind amikor a készülő új cikkeket írjuk, és lenyűgözően részletes leírásokat, tippeket, térképeket tartalmaz, ami bármely RDR2 játékosnak nagy segítség és egyben remek relikvia lehet.

A határidő 2018. november 7., szerda este 20:00, a nyertest pedig ugyanezen a napon késő este sorsoljuk ki a Facebokoon kommentelők közül. Sok sikert! :)

A nyereményért pedig nagy nagy köszönet a Konzolvilágnak!

» Tovább a Facebook poszthoz «


dani.szentgali
Offline
2018. 11. 18. 12:55
Kár, hogy véget ért, szívesen megnyertem volna. Amúgy szerencsére már elég sok emberke beszkennelte és felnyomta a netre ezt a könyvet, így végül is mindenki számára elérhető most már digitálisan, ingyenesen.


Offline
2019. 02. 13. 06:04
Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások