A tábor

Élet a Van der Linde bandában

Arthur Morgan

Bemutatkozik a játék főhőse

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Fegyverek

Párbajra fel!

Megjelent a Red Dead Redemption 2! Most játszunk, és nemsokára új cikkekkel jelentkezünk. ;)
Hírek /

Nyereményjáték: Nyerj egy puhakötésű hivatalos kézikönyvet! :)

Nyerményjátékot hirdetünk a Facebookon, mely során egy szerencsés beszerezheti a hivatalos, angol nyelvű Red Dead Redemption 2: The Complete Official Guide kézikönyv puhakötésű változatát.

A nevezéshez csupán annyi szükséges, hogy a nyereményjáték Facebook posztja alatt, melyet a hír végén lévő hivatkozásra kattintva lehet megnyitni, jelöld meg kommentben egy barátodat, aki szintén játszik a Red Dead Redemption 2-vel.

Azt az útmutatót mi is intenzíven használjuk mind a játék közben, mind amikor a készülő új cikkeket írjuk, és lenyűgözően részletes leírásokat, tippeket, térképeket tartalmaz, ami bármely RDR2 játékosnak nagy segítség és egyben remek relikvia lehet.

A határidő 2018. november 7., szerda este 20:00, a nyertest pedig ugyanezen a napon késő este sorsoljuk ki a Facebokoon kommentelők közül. Sok sikert! :)

A nyereményért pedig nagy nagy köszönet a Konzolvilágnak!

» Tovább a Facebook poszthoz «

Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Tevékenységek Lovaglás Vadászat és horgászat Fegyverek Multiplayer A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások