100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Kilépett a béta státuszból a Red Dead Online! Jól kidolgozott passzív móddal, póker minijátékkal és rengeteg újdonsággal bővült a multiplayer. Nyártól különböző szerepeket is vállalhatunk.
Hírek /

Tarolt a Red Dead Redemption 2 már a megjelenés első másfél hetében

Óriási sikert aratott a Red Dead Redemption 2 már a megjelenést követő néhány napon belül. A játék 8 nap alatt több példányban kelt el, mint a 2010-ben megjelent első Redemption játék az elmúlt 8 év alatt, de nem ez az egyetlen eredmény, amit sikerült elérnie a játéknak.

A Take-Two Interactive szerdán tartotta meg szokásos negyedévi értekezletét, a kiadó pedig teljes joggal dicsekedhetett az RDR2 sikereivel. A Rockstar Games már több korábbi interjúban is hangoztatta, hogy szeretnének több erős sorozatot a Grand Theft Auto mellé, és ez most úgy látszik, sikerül. A játék másfél hét után már 17 millió eladásnál tart. 

Ezzel a Red Dead Redemption 2 lett a 2018-as év legnagyobb szórakoztatóipari megjelenése. A launch hétvégén mintegy $725 millió dollár bevételt hoztak a kiadónak a bolti eladások, ezzel pedig közvetlenül a Grand theft Auto V mögé sorakozik fel.

A PlayStation Network-ön egyenesen tarolt a játék. Nem csak a legnagyobb számú eladást generálta megjelenés napján és a megjelenést követő 72 órában, de egyben a legtöbbek által előrendelt játék is volt a Sony konzoljának digitális áruházában.

A kapcsolódó sajtótájékoztatón a Red Dead Online-ról többek között is faggatták a cég vezérigazgatóját. Strauss Zelnick pontos dátumot még nem mondott, de annyit elárult, hogy a nyílt béta november (e hónap) végén indul majd.


dani.szentgali
Offline
2018. 11. 18. 12:52
Amilyen nagyszerű játékot kaptunk, azt hiszem, ez egyáltalán nem meglepő. Jó látni, hogy nagy sikert ért el a játék, és hogy a mai gamerek egy ízlésesebb rétege még mindig jelen van a piacon, és nem süllyedtek le a CoD meg Fortnite szintre, hanem ténylegesen minőségi játékokra is van még kereslet. Szóval abszolút megérdemelt a siker szerintem, számítottam is rá, mert tényleg kiváló a játék, alig bírom letenni és még mindig nem játszottam végig a sztorit, szóval továbbra is tartogat még feladatokat a játék.

Ezek szerint tehát igaz, hogy az RDO a GTAO-val ellentétben eleinte csak béta szinten lesz elérhető. Remélem, ennek nem az lesz a vége, hogy majd kitalálják, hogy csak a béta az ingyenes, és a teljes, végleges Online-ért meg majd fizethet az ember, mint a legtöbb bétás multis játéknál. Illetve, én továbbra is nagyon remélem, hogy a GTAV esetéből tanulva az RDR2 egyszemélyes módja nem kerül majd teljes elhanyagolásra, meg nem fogják majd annyira durván nyomni az Online-t sem. De majd meglátjuk hamarosan, hiszen már nincs sok hátra november végéig, addig jó volna végigjátszani a sztorit.


Offline
2019. 02. 13. 06:05
You have brought up a very superb points. Regards for the post. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások