A tábor

Élet a Van der Linde bandában

Arthur Morgan

Bemutatkozik a játék főhőse

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Fegyverek

Párbajra fel!

Megjelent a Red Dead Redemption 2! Most játszunk, és nemsokára új cikkekkel jelentkezünk. ;)
Hírek /

Tarolt a Red Dead Redemption 2 már a megjelenés első másfél hetében

Óriási sikert aratott a Red Dead Redemption 2 már a megjelenést követő néhány napon belül. A játék 8 nap alatt több példányban kelt el, mint a 2010-ben megjelent első Redemption játék az elmúlt 8 év alatt, de nem ez az egyetlen eredmény, amit sikerült elérnie a játéknak.

A Take-Two Interactive szerdán tartotta meg szokásos negyedévi értekezletét, a kiadó pedig teljes joggal dicsekedhetett az RDR2 sikereivel. A Rockstar Games már több korábbi interjúban is hangoztatta, hogy szeretnének több erős sorozatot a Grand Theft Auto mellé, és ez most úgy látszik, sikerül. A játék másfél hét után már 17 millió eladásnál tart. 

Ezzel a Red Dead Redemption 2 lett a 2018-as év legnagyobb szórakoztatóipari megjelenése. A launch hétvégén mintegy $725 millió dollár bevételt hoztak a kiadónak a bolti eladások, ezzel pedig közvetlenül a Grand theft Auto V mögé sorakozik fel.

A PlayStation Network-ön egyenesen tarolt a játék. Nem csak a legnagyobb számú eladást generálta megjelenés napján és a megjelenést követő 72 órában, de egyben a legtöbbek által előrendelt játék is volt a Sony konzoljának digitális áruházában.

A kapcsolódó sajtótájékoztatón a Red Dead Online-ról többek között is faggatták a cég vezérigazgatóját. Strauss Zelnick pontos dátumot még nem mondott, de annyit elárult, hogy a nyílt béta november (e hónap) végén indul majd.

Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Tevékenységek Lovaglás Vadászat és horgászat Fegyverek Multiplayer A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások