100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Így aktiváld a csalásokat a Red Dead Redemption 2-ben

Újabb cikkel készültünk el, a Red Dead Redemption 2 szekciónk most a "Csalások" cikkel bővül. A játék legalább 30 rejtett cheat kódot tartalmaz, melyek ugyan ezúttal a játékmenetben nem tudnak segíteni, arra mindenképp jók, hogy alternatív szórakozást biztosítsanak.

A csalás mechanizmusát az előző Red Dead játékból örökölte az RDR2. Az aktiválás menetét, feltételeit, és a kódok listája elérhető a menüből vagy az alábbi linkre kattintva. :)

» Tovább a Csalások cikkhez «


dani.szentgali
Offline
2018. 11. 21. 19:45
Szuper, köszönjük szépen! Úgyis hamarosan befejezem a sztorit, holnap vagy holnapután kezdek neki komolyabban az epilógusnak, és ha az meg még pár stranger küldetést lenyomok, onnantól kezdve autosave off, és megy a töménytelen gyökérkedés a vadnyugaton!


Offline
2019. 02. 13. 06:06
You have remarked very interesting points! Ps. decent website. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások