100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Elindult a Red Dead Online nyílt bétája!
Hírek /

Holnap indul a Red Dead Online bétájának korai hozzáférése

A korábbi ígéretéhez híven november végén, méghozzá holnap indul a Red Dead Online nyílt bétája bizonyos felhasználóknak, és péntektől már mindenki számára elérhető lesz a többjátékos mód.

A béta keddtől péntekig négy szakaszban, minden nap több játékost beengedve fog elindulni, hogy a fejlesztők felkészítsék a szervereket a játékosok nagy rohamára, és hogy elkerüljék az esetleges hibákat.

A korai hozzáférés az alábbiak szerint fog történni:

  • November 27, kedd, 14:30: az Ultimate Edition kiadással rendelkező játékosok (a lemezes verziónál ehhez aktiválni kell a plusz kódot is)
  • November 28, szerda: azon játékosok, akik a Rockstar adatai szerint október 26-án játszottak a játékkal
  • November 29, csütörtök: azon játékosok, akik a Rockstar adatai szerint október 26 és 29 között játszottak a játékkal
  • November 30, péntek: minden Red Dead Redemption 2 tulajdonos

A Red Dead Online többjátékos módban is elénk tárja mindazon lehetőségeket, amiket a Red Dead Redemption 2 Story Mode is. Mind az öt állam bejárható lesz, saját készítésű karakterünket testreszabhatjuk, vadászhatunk, horgászhatunk, és bandát (posse) is alakíthatunk akár maximum 7 főig. A nyílt világban összefoghatunk vagy konfliktusba kerülhetünk másokkal, de ugyanúgy lesznek küldetés alapú tevékenységek (missions), mint a GTA Online-ban.

A fejlesztők holnap, kedden bővebb részleteket fednek majd fel a játékmódokról és játékmenetről.

Az online mód az indítás után, a főmenüben lesz elérhető, a jobb felső sarokban kell majd az Online opciót kiválasztani.

Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások