100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A hét végén jönnek az első változások a Red Dead Online-ban

Már ezen a héten újrahangolja az árakat és jutalmakat a Red Dead Online-ban a Rockstar Games. Amióta elindult a multiplayer bétája, a legnagyobb kritika az indokolatlanul, teljesíthetetlenül horribilis árakat érte, melynek következtében olyan abszurd dolgok történnek meg, hogy egy babkonzerv drágább mint egy aranygyűrű, vagy hogy a fegyverek konkrétan tízszer kerülnek többe a Red Daead Redemption 2 sztori módja előtt nem sokkal játszódó Online-ban.

A fejlesztők úgy tervezték meg az RDO-t, hogy bármikor gyorsan be tudjanak avatkozni a játékba különböző finomhangolásokkal, így a fenti problémákra talán már napokon belül megszületik a megoldás, ahogy jó néhány bug is javításra kerül most és a jövő héten. A Rockstar azt ígéri, az egyes játékmódok adta jutalmak kiegyensúlyozottabbak lesznek, hogy valamennyi tartalom hasonló értékű szórakozást biztosítson, és egyformán jövedelmező is legyen.

A játék hivatalos oldalán továbbra is szívesen fogadják a visszajelzéseinket, így érdemes minden apróságot összegyűjteni, és "zaklatni" velük a fejlesztőket, hogy olyan játékká formálódjon a multiplayer, ami valamennyi játékosnak felhőtlen szórakozást és izgalmat tud biztosítani.


dani.szentgali
Offline
2018. 12. 06. 14:03
Örülök, hogy akarnak javítani az Online-on a fejlesztők. Mintha most, az RDO-nál valamivel jobban kikérnék a véleményünket, mint anno a GTA Online-nál. Ez azért mindenképp pozitív irányú fejlődés.


Offline
2019. 02. 13. 06:08
I wonder how a lot attempt you set to make this kind of excellent informative site. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások