100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Nőttek a fizetések, csökkentek a fegyverárak a Red Dead Online-ban

Megérkeztek az első finomhangolások a Red Dead Online-ba. Az első változások a korábbi bejelentések nyomán most kizárólag a juttatásokat és költségeket próbálják egyensúlyba hozni, miközben a Rockstar Games a játékosok kompenzálására is gondolt. Mi több, Aki eddig játszott a bétával, kap egy kis plusz zsebpénzt is.

  • Mind a pénz-, mind az arany jutalom több lett számos Free Roam küldetés, Free Roam Event és "A Land of Opportunities" missziók (az Online sztoriját érintő küldetések) és Showdown Series játékmódok esetében.
  • A legtöbb fegyver ára csökkent a Wheeler, Rawson & Co, kékszínű katalógusában és a fegyverkereskedésekben. Egyúttal akik eddig drágábban megvásárolták a fegyvereket, visszakapják a különbözetet legkésőbb december 10-ig.
  • Balanszolva lett néhány prém, bőr, hal, horse reviver és pamflet (pamphlets) értéke.

Mindemellett mindazok, akik legalább egyszer beléptek a Red Dead Online világába december 6-án reggel 9 óráig, $250 RDO dollár költőpénzt és 15 aranyrudat (Gold Bar) kapnak a "Red Dead sapkás Mikulástól" – ezt legkésőbb december 14-én fog megérkezni a játékosok karakterének zsebébe.


dani.szentgali
Offline
2018. 12. 09. 14:36
Fasza. Ma este ha minden igaz, Danchos kollégával meg is nézzük, hogy min sikerült javítani az online-ban.


Offline
2019. 02. 13. 05:56
I saw a lot of website but I believe this one contains something special in it. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások