100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Indul a Gyűjtenivalók szekciónk – Találd meg az összes álomfogót!

Új cikkcsoport mutatkozik be a Red Dead Place-en, mellyel a Red Dead Redemption 2 gyűjtenivalóinak megtalálásában szeretnénk segítséget nyújtani nemcsak térképpel, de képekkel és leírásokkal is.

Ezt a szekciót a jövőben folyamatosan fogjuk bővíteni újabb cikkekkel és információkkal, így érdemes pár naponta visszanézni rá, ha szükséged van akár egy cigaretta kártya (cigarette cards), akár egy kedves játékbeli barát által kívánt ingóság megtalálásában (requested items).

Ebben a cikkben olvashattok majd a dinoszaurusz csontmaradványok (dinosaurus bones), sziklavésetek (rock carvings), pénzes ládák (chests & loot boxes), különleges italok (special tonics), egzotikumok (exotics), sírkövek (graves) és minden más fontos gyűjtenivalók fellelési helyeiről.

Elsőként azonban az álomfogókhoz (Dreamcatchers) kapcsolódó leírással indítunk, mivel ezeket magunknak kell felfedeznünk, a játék nem segít benne stranger feladattal vagy más sztori utalással.

A táblázat piros színnel jelzett cellái kattinthatóak, ezekre klikkelve lehet váltani a leírások között. ;) 

» Tovább a Gyűjtenivalók cikkcsoporthoz « 

Az álomfogók mellett bár egy térképpel és kapcsolódó útmutatásokkal adósak maradunk a cigaretta kártyák esetében, egy összefoglaló leírást már most közzéteszünk, amiben leírjuk, hogy hogyan működnek, és hogyan lehet őket megtalálni.

Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások