100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A Red Dead Redemption 2 fogyott a legjobban 2018-ban

Megtartotta üzleti negyedévi értékelőjét a Take-Two Interactive, a Red Dead Redemption 2 kiadásáért felelő anyacég. Az esemény beszámolójából kiderül, hogy van mivel büszkélkednie a játék fejlesztőinek, hiszen az RDR2 lett a legnagyobb példányszámban eladott játék a 2018-as évben, kombinálva a digitális és fizikai eladásokat – ráadásul úgy, hogy októberben, közel az év végéhez jelent meg.

Bár pontos eladási adatokat jó ideje nem közöl a Take-Two, azt elárulta, hogy a játékból immáron 23 millió példányt szállítottak le a boltoknak.


dani.szentgali
Offline
2019. 03. 24. 20:13
Erre azért számítani lehetett. Nagyon várták ezt a játékot tavaly egész évben, és szerencsére megfelelt minden elvárásnak, néhol még felül is múlta, ami azért mindenképp dicséretre méltó. Szóval ez abszolút nem meglepetés, a sok fanyalgás meg néhány negatívabb kritika ellenére tényleg a tavalyi év egyik legminőségibb játéka lett, és nem csak a tavalyi évé, hanem az elmúlt évek egyik legjobb és legnagyobb játéka lett.

adamschule85
Offline
2019. 04. 27. 08:51
Thanks for keeping us updated with the latest. https://games.lol/fun-run...tiplayer-games/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások