100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Kilépett a béta státuszból a Red Dead Online! Jól kidolgozott passzív móddal, póker minijátékkal és rengeteg újdonsággal bővült a multiplayer. Nyártól különböző szerepeket is vállalhatunk.
Hírek /

Most először akciós a Red Dead Redemption 2!

Mától érdemes figyelniük a digitális áruházak és a hazai videojátékboltok oldalait azoknak, akik esetleg a magas ár miatt nem szerezték még be Arthut Morgan örökre nyomot hagyó történetét. A Red Dead Redemption 2-höz (hivatalosan) most először juthatunk hozzá akciós áron Magyarországon.

A nyomtatott térképet is tartalmazó dobozos változat ára nálunk 16.500 forint körül alakul, melyhez a Konzolvilágnál még ráadás fémtokot is lehet szerezni a készlet erejéig.

Akik a környezetbarát vásárlást és a digitális extrákat pártolják, a PlayStation Store-ban már a kedvezményes áron tehetik a kosárba a játék Standard, Special és Ultimate Edition változatát is. Az akcióhoz minden bizonnyal nemsokára az Xbox Games Store is csatlakozik hasonló árakkal.

Red Dead Redemption 2 akciós árak

  Hazai boltok ára PlayStation Store ár Xbox Games Store ár
Standard Edition kb. 16.500 Ft 14.990 Ft TBA
Special Edition - 17.990 Ft TBA
Ultimate Edition - 20.990 Ft TBA

A dobozos változatra február 24-ig élnek az akciók, a PS Store-ban február 21-én 13:00-ig élnek a jobb árak. Ha az Xbox digitális áruházában is élesedik az akció, frissítjük a hírt. A játék egyes kiadásainak tartalmáról ebben a cikkünkben találsz részletes listát.


dani.szentgali
Offline
2019. 03. 24. 20:11
Ha valaki még nem vette meg, az ennyi pénzért mindenképp tegye meg, mert ez a játék mindent összevetve annyira jó lett, hogy változatlanuk kiállok amellett, hogy még a teljes árát is megérte, pedig azért nem volt olcsó.

adamschule85
Offline
2019. 04. 27. 08:51
I'm glad I came across this site; very informative post. https://games.lol/angry-birds-go/
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások