100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Kilépett a béta státuszból a Red Dead Online! Jól kidolgozott passzív móddal, póker minijátékkal és rengeteg újdonsággal bővült a multiplayer. Nyártól különböző szerepeket is vállalhatunk.
Hírek /

Február 26-tól lesz barátságosabb a Red Dead Online

Nemsokára tovább maradhatunk életben a vadnyugaton, a Rockstar Games ugyanis számos intézkedésekkel próbálja meg visszaszorítani a közönséges multiplayer trollok miatt kialakult, a játékkedv totális rombolására alkalmas atmoszférát a Red Dead Online-ban.

Február 26-tól számos változás lép érvénybe azon játékosok javára, akik többet szeretnének aktívan játszani, mintsem "DEAD" feliratos képernyőt nézegetni a többjátékos módban:

  • Változik a játékosokat jelző indikátorok (blips) láthatósága a térképen. Ezt már korábban pedzegették a fejlesztők, most végre talán meg is valósul valami az ígéretből, ugyanis csak azok a játékosok kerülnek majd jelölésre a radaron és a szünet menü térképén, akik 150 méteres távolságon belül vannak, és akik ennél picit távolabb vannak, kizárólag akkor villannak fel, ha épp lőnek. Bár privát szobák továbbra sincsenek, és Saint Denis továbbra sem lesz biztonságos a PvE játékkörnyezetet kedvelő játékosoknak, vidéken már mindenképp magabiztosabban tudunk majd vágtatni.
  • Ezen felül most már akár egyetlen ölés után aktiválható mind a Parley, amikor 10 percre sebezhetetlenné válhatunk a egymásnak támadó féllel, illetve a Feud is (akár személyes, akár Possee, akár Feud), amikor egy rögtönzött, instant deathmatchben ugorhatnak egymásnak az összeellenkezett játékosok.
  • Miután free roamban vagy free roam event során egy játékos megöl egy másikat, vérdíjat (bountyt) fog kapni, ami magasabb lesz, mint amit például egy állat becstelen megöléséért vagy egy AI vezérelt városlakó megöléséért kapna a játékos, ráadásul NPC fejvadászok (bounty hunters) tapadnak majd a nyakára. Minél magasabb a vérdíj, annál nehezebb lesz őket lerázni.

Új tartalmak

  • Új játékmódokat, egyéb tartalmakat egyelőre nem jelentett be a Rockstar, viszont bevezetésre kerülnek a GTA Online-ban már jól ismert napi teendők, amik itt napi kihívások (Daily Challenges) lesznek. Ezek változatosan minden nap más és más feladatok elé állítják a Red Dead Online játékosokat, melyért aranyrudak (Gold Nuggets) és XP szerezhető.
  • Mindemellett számos hiba, kiskapu javításra fog kerülni a következő frissítésben.

Red Dead Online jutalmak mostantól február 26-ig!

A Red Dead Online-ban is folytatódnak a heti ciklusban váltakozó különleges ajánlatok, most a szintlépés lesz egyszerű a bónuszokkal:

  • Ezen a héten a Free Roam küldetések és Eventek után jár magasabb XP (Posse-ban teljesítve még ennél is több)
  • A jövő héten pedig valamennyi Red Dead Online tevékenység után 20 százalékkal több XP szerzhető

dani.szentgali
Offline
2019. 02. 24. 22:01
Nagyon király, épp ideje volt már!


Offline
2019. 03. 13. 04:18
I am now not sure where you are getting your info, however this article will be a good news!
https://games.lol/brain/
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások